![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευτυχώς μας προσέχουν
To video της ειρηνικής συμβολικής κατάληψης της ΕΡΤ:
και η γλαφυρή απάντηση της ΕΡΤ (Παναγόπουλου): Πιστεύω πως η απάντηση -όντας απροετοίμαστη και αμήχανη- λέει πολλά για κάποιον που διαβάζει "ανάμεσα στις γραμμές". Φράσεις όπως: => "είμαστε ένα ανοιχτό μαγαζί" -ποιανού ακριβώς είναι το μαγαζί κε Παναγόπουλε? => "δεν πρόκειται για κατάληψη, έγινε μια εισβολή ανοργάνωτων ομάδων οι οποίοι δε φέρουν καμμία κοινωνική ταυτότητα και είναι για τούτο καταγγελταίοι" -προφανώς η έννοια ταυτότητα για κάποιους αποκτά νόημα μόνο στο "αστυνομική ταυτότητα" (ξέρετε.. όταν μας πάνε για εξακρίβωση στοιχείων) -λέτε να είμαι τόσο πίσω? μήπως πρέπει να βγάλω και "κοινωνική ταυτότητα" εκτός από αστυνομική και το έχω αμελήσει? => "με το που είδα να βγαίνουν στον αέρα κάποιες εικόνες που ήθελαν να φιλοτεχνήσουν δε με άφησαν να βγω από το γραφείο μου σπρώχνοντας (...) τους καταγγέλω και για αυτό" φιλοτεχνήσουν? ![]() τον έσπρωξαν? τι λες ρε παιδί μου... ![]() Τρομερό όπλο το σπρώξμο... ελπίζω μόνο μη το άκουσε κανένας μπάτσος και βάλει το σπρώξιμο στη διδακτέα ύλη των ΜΑΤ και των ειδικών φρουρών γιατί καήκαμε... => "επίσης μου δώσαν ένα κείμενο, χωρίς υπογραφή, χωρίς να φέρει ταυτότητα, χωρίς να φέρει τίτλο, ένα άγραφο non-paper, με το οποίο καταγγέλουν... τον τρόπο που διάφορα κανάλια δείχνουν τα γεγονότα, το οποίο δε με αφορά καθόλου και δεν αφορά την ΕΡΤ και τους καταγγέλω και γι αυτό" - τσ.. τσ.. ανοργανωσιές... - Άσε που δεν είχαν υποβάλει οδηγίες σεναρίου στον σκηνοθέτη ειδήσεων... - Το ποιον αφορά τι, το αφήνω ασχολίαστο γιατί θα παρεκτραπώ ![]() => "η ΕΡΤ είναι μια ανοιχτή επιχείρηση, είναι μια επιχείρηση του ελληνικού λαού" - Ααααα... το θυμήθηκε... τελικά του λαού είναι το "μαγαζί"... άρα και δικό μου... παρεξήγησα... Καλά έκανε και τους άφησε μόνο 20 δευτερόλεπτα τους αλήτες... => "δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ομάδες χωρίς πρόσωπο και με στόχευση μεθοδευμένη, να καταργούν το δικαίωμα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού" ![]() ![]() - Μια χαρά φαινόταν το πρόσωπο των παιδιών πάνω από το πανό. Εγώ το πρόσωπο αυτών των άλλων με τους λοστούς και τις κουκούλες και σουξου-μουξου με την αστυνομία δεν είδα... - ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ? έλεος ![]() ![]() ...κι αυτούς τους ανθρώπους κύριοι, τους πληρώνουμε απ' τη τσέπη μας... στο λογαριασμό του ηλεκτρικού μάλιστα, είτε θέλουμε να τους βλέπουμε είτε όχι ![]() ΥΓ: Μπράβο στο Λ.Λαζόπουλο που διάβασε στη χτεσινή εκπομπή του αυτούσιο το κείμενο των παιδιών, αυτό το ίδιο που δεν δέχτηκε η ΕΡΤ να μεταδώσει, ξέρετε αυτό που δεν έχει ούτε κοινωνικό πρόσωπο, ούτε κοινωνικούς αποδέκτες σύμφωνα με τον κο Παναγόπουλο
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 17-12-08 στις 14:58. |
|
|