![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Εκαπαίδευση για χρήση στεγανής στολής
Δύσκολα θέμα...
Το να χρησιμοποιήσεις στεγανή όμως δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν μάλιστα πολλοί που υποστηρίζουν ότι η πλευστότητά τους είναι καλύτερη με στεγανή παρά με υγρού. Επίσης υπάρχουν πολλοί που έχουν δυσκολευτεί αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σου δείξουν σωστά και με ασφάλεια. Αυτοί μπορεί να είναι είτε ερασιτέχνες είτε εκπαιδευτές. Σίγουρο επίσης είναι ότι υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Αυτοί μπορεί να είναι είτε ερασιτέχνες είτε εκπαιδευτές. Δεν βοήθησα και πολύ μέχρι εδώ, ε? Δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τύπος στεγανής στολής και - κατά τα φαινόμενα - δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος χρήσης της. Η γνώμη μου είναι να βρεις κάποιον που να ξέρεις (όχι να σου έχουν πει ή να υποθέτεις) πως έχει πολλές βουτιές με στεγανή αλλά ταυτόχρονα να είναι και κοντά στον δικό σου τρόπο προσέγγισης της κατάδυσης γενικότερα. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθείς αν είναι εκπαιδευτής ή όχι. Ο εκπαιδευτής – δυστυχώς – δεν είναι απαραίτητο πως θα έχει και την δυνατότητα να σε διδάξει σωστά. Cheers Y
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκπαίδευση για χρήση στεγανής στολής
Γνωμη μου Ζινα , πηγαινε σε καποιο μερος πολυ ευκολο , παρε μερικα εξτρα βαρη μαζι σου , και κανε δοκιμες σε μεγιστο βαθος 6 με 7 μετρα . Μετα βρες καποιον που κατεχει και βουρ σε στεγνες βουτιες (οχι σαν την δικια μου )
|