![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ταχυρυθμο πρόγραμμα O.W, 1* κ.α
Παράθεση:
Ωραία εισήγηση αλλά στο τέλος πόσο θα κοστίσει; Βλέπεις πάντα πρέπει να υπολογίζεται και η κινητήριος δύναμη (euro) |
|
||||
|
||||
Γιώργο αντιλαμβάνομαι την ανησυχία για την οικονομική επιβάρυνση. Σίγουρα αυτό θα σημαινε και περισσότερα λεφτά.
Αλλά θα ήθελα να σκεφτούμε ποιό είναι το βασικό ζητούμενο? Θα έλεγα το να τελειώσει ένας το σχολειο και να είναι αυτόνομος ανεξάρτητος δύτης ικανός να κάνει καταδύσεις σε περιβάλλον παραπλήσιο με εκείνο στο οποιο εκπαιδεύτηκε χωρίς επιτήρηση. Αν ένας άνθρωπος, ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής, δουλέψει μαζί μου για 40 ώρες που λένε και οι προδιαγραφές προγράμματος άκρως επαγγελματικά και τίμια και εγώ λόγω δικής μου αδυναμίας δεν έχω καταφέρει να καλύψω τα απαιτούμενα τότε ποιός πρέπει να επιβαρυνθεί? Από την άλλη δεν μπορώ να μην σκεφτώ και την τακτική του να ευνοεί κανείς τα refferals γιατί παίζουν πιό πολλά λεφτά. Και ίσως κάτι τέτοιο να καταλήξει να είναι ο κανόνας αντί η εξαίρεση και μια δικαιολογία αισχροκέρδιας. Δεν ξέρω τι να πώ. Αμφιταλαντεύομαι. Όταν φωνάξεις ένα μπογιατζή να σου διορθώσει το σπίτι τότε θα το εξετάσει θα υπολογίσει τι δουλειά θέλει και θα σου δώσει μια προσφορά. Σωστά? Στο πανεπιστήμιο πληρώνεις δίδακτρά αλλά δεν είναι εγγυημένο ότι δεν θα υποχρεωθείς να μείνεις σε ένα μάθημα, να χάσεις μια χρονιά και να κάνεις παραπάνω έξοδα. Ο γιατρός σε χρεώνει με την επίσκεψη. Στις καταδύσεις έχουμε μια ταρίφα και δυστυχώς δεν θέλουν ολα τα άτομα την ίδια δουλειά και τον ίδιο κόπο και χρόνο για να γίνουν σωστοί δύτες. Κατάλαβες που θέλω να καταλήξω? |
|
|||
|
|||
Νομίζω πως ναι!
Αυτό που θα ήθελα να πω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν είναι πρωτού κάνουμε κατάχρηση του λόγου και της γραφής καλό θα ήταν να κάνουμε τον απολογισμό μας και να μη παρασυρόμεθα από το 'ακουσα' που έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι λέμε και γράφουμε και προπάντων εκτηθόμεθα. |
|
||||
|
||||
Ποιός εκτίθεται? Δε σε καταλαβαίνω...
![]() Επίσης, τι σχέση έχει ο προσωπικός απολογισμός του καθενώς μας με το θέμα που ξεκίνησες? Πάλι δε σε καταλαβαίνω... ![]() |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Γιάννη.
Αν είσαι επιρεασμένος απ' το χθεσινό δεν κάνεις καλά γιατι αυτό θέλω να πώ είναι πως δεν είναι και ότι καλύτερο να σχολιαζονται εκπαιδευτές και σχολές απ' τη στιγμή που ίσως όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση να θέλουμε πιστοποίηση νωρίτερα απ' οτι προβλέπουν τα standards and procedures |
|
||||
|
||||
Γιώργο, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι καθόλου επηρεασμένος από καμία προηγούμενη συζήτηση. Πραγματικά δε καταλάβαινα το σκεπτικό σου και φαντάζομαι πως μαζί μου, το ίδιο πρόβλημα θα είχαν και άλλα μέλη του forum.
Καμιά φορά, όπως στην προκείμενη περίπτωση, τα περισσότερα λόγια δεν είναι περιττά... (από την άλλη, δεν είμαι και εγώ καλύτερος, το έχω αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ![]() |
|
||||
|
||||
Όλα καλά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σώτος Χριστοδούλου : 07-07-07 στις 22:40. |
|
||||
|
||||
Πόσες μέρες χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος το O.W.??
|
||||
|
||||
Πριν 6-7 χρόνια, μου είχε πει ο δάσκαλος μου ότι είναι 8-9 βουτιές που μπορεί να γίνουν και διπλές και 4-5 θεωρείες (1 κεφάλαιο σε κάθε μάθημα).
Μας είχε πάρει τότε 3 εβδομάδες, 5 απογεύματα θεωρία και 5 μέρες στην θάλασσα... Δεν ξέρω πως το περιγράφει η ύλη της Padi... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|