![]() |
|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άρθρο του Έψιλον 'ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"
πολυ καλο !
Ευγε ! ![]()
|
||||
|
||||
Πολύ καλό παιδιά, εύγε !
Να πω την αλήθεια δεν περίμενω πλέον κάτι καλύτερο από το «Ε» μια και το πάλαι ποτέ πολύ καλό περιοδικό, εκφυλίζεται με τον καιρό σε life style έντυπο σαν όλα τα άλλα. Περιμένω με ενδιαφέρον τυχόν αντίδραση από μέρους τους.
|
||||
|
||||
Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο.. δυστυχώς....
|
||||
|
||||
Αυτά τα ψάρια είναι τόσο μεγάλοι εγκληματίες που ο κόσμος κάνει τουλάχιστον 5 ώρες πτήση για να καταδυθεί μαζί τους και να τα δεί. Ασε που στο τέλος της κατάδυσης όσοι τα είδαν "πεθαίνουν" κατα δεκάδες.
Αν υπάρχει τόση μεγάλη πληθώρα απο εγκληματικά Sunfish στην Ελλάδα έρχομαι την ερχόμενη βδομάδα για καταδύσεις. Θα μου έρθει πιό φτηνά απο το να πάω να τα δώ στη άλλη πλευρά του πλανήτη.
|
|||
|
|||
Δεν έχουμε ακόμη κάποια ένδειξη για το αν θα δημοσιευτεί η επιστολή του συλλόγου στο "Ε" αλλά πήραμε σήμερα 19/7 απάντηση με e-mail από τον κο Γιάννη Μπογιόπουλο, την οποία και σας παραθέτω:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Δεν περιμενα κατι καλυτερο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Επίσης κάτι μου λέει ότι ο κος. Μπογιόπουλος νιώθει προσωπικά θιγμένος. Γεγονός που μου ανακινεί το αρχικό ερώτημα ως προς το πώς τελικά πρέπει να διεκδικείς το "δίκιο" σου σε παρόμοιες περιπτώσεις.... Από τη στιγμή που διάβασα την απάντησή του, δεν μπορώ να συγκρατήσω (I cant help ελληνιστί) έναν αστείο σχετικά παραλληλισμό: Βάζω στη θέση του κου. Μπογιόπουλου τον Λαγοκέφαλο και τον φαντάζομαι να στέλνει μια παρόμοια επιστολή στον αρθρογράφο, με το ίδιο θιγμένο και αδικημένο ύφος..... Θα μπορούσα και να γράψω την επιστολή μας ξανά, αυτή τη φορά υπογράφοντας ως Λαγοκέφαλος, Φεγγαρόψαρο, Caulerpa racemosa. Κρίμα που δεν το κάναμε εξαρχής έτσι..... Αλλά τέσπα. Ας μείνει ανέκδοτο εσωτερικής κατανάλωσης.... Αυτό που τελικά αντιλαμβάνομαι από την όλη ιστορία: Παράθεση:
Νομίζω πάντως ότι ο κος. Μπογιόπουλος κατάλαβε εξαιρετικά καλά αυτό που προσπαθήσαμε να του πούμε..... ΥΓ. Το άρθρο του κου. Μπογιόπουλου βρίσκεται ολόκληρο σε attachment μηνυμάτων στη δεύτερη σελίδα αυτού του θρεντ. Εξαρχής παρακάλεσα τον κόσμο να το διαβάσει και ΜΕΤΑ να μας πει τη γνώμη του. Για όσους δεν το έχουν δει, ακόμα μάς ενδιαφέρει η άποψή σας....
|