![]() |
|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Lembeh Straits all stars!
Ευχαριστω πολυ Ραμπεα....σας ευχαριστω πολυ ολους...
![]() προς το παρον δεν νιωθω ετοιμος να παω σε φεστιβαλ....ποιος βιαζεται εξαλλου! επισης εχω ενα θεματακι με τα royalties της μουσικης....θα το λυσω ομως συντομα (ελπιζω) εν καιρω ολα θα γινουν.... οσο για τον πυχη , ναι ειναι πολυ ψηλα....και για αυτο ο ογκος της δουλειας ειναι τεραστιος.... απο το νοεμβριο πρεπει να εχω δουλεψει πανω απο 300 ωρες πανω στο μονταζ.... η επιλογη της μουσικης και το παντρεμα με την εικονα ειναι μεγαλο μανικι.....αλλα το αποτελεσμα πολλες φορες με συγκινει πολυ... καμμια φορα βλεπω ενα γυμνοβραγχιο να κουναει τις πτυχες του στο ρυθμο του μαεστρου και καθομαι και χαζογελαω μοναχος μπροστα στο μονιτορ.... Το πιο ωραιο ομως ειναι οτι λιγο αφου τελειωσω ενα προτζεκτ , αρχιζω να πακεταρω για το επομενο ταξιδι..... και το sipadan προσφερει τεραστιες συγκινησεις και απειρα θεματα για βιντεο.... Τεσπα....χαιρομαι που σας αρεσουν τα βιντεο μου.... με κανει να νιωθω καλα να διαβαζω καλα λογια.... και το αποτελεσμα νιωθω οτι με παιρνει απο την καστα των τεχνοκρατων (στην οποια νομιζα οτι εχω καταδικαστει να ανηκω για παντα) και μου δειχνει την ομορφια της δημιουργικοτητας... (δεν την ψωνιζω, απλα νομιζω οτι τελικα κατι καλλιτεχνικο δημιουργω κι εγω....) |
|
|