![]() |
|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!
Παράθεση:
![]() Μάλλον μπερδεύτηκα χειρότερα θα έλεγα... για ελεύθερο, αναρχο-αυτόνομο τον κόβω... Έχω φτάσει μέχρι και σε σημείο να τον απειλήσω ότι θα υποβάλλω πρόταση διαγραφής του από τον σύλλογο για τις ακραίες απόψεις του και την σχιζοφρένειά του μεταξύ ελεύθερης-αυτόνομης... ![]() ![]() = = = = = = = = = = = = = = = = Πάντως παρακολουθώντας τη συζήτηση όπως εξελίχθηκε εδώ, επιβεβαιώνω αυτό που ξέρω ήδη για τις μακροσκελείς συζητήσεις μέσω forum: Μετά από 10+ σελίδες και συμμετοχή αρκετών συνομιλητών το θέμα ξεφεύγει από τον αρχικό του σκοπό (οκ - αυτό δεν είναι πάντα κακό) αλλά στο τέλος θυμίζει έναν αχταρμά ιδεών που άλλες έχουν σκοπό επίθεσης, άλλες άμυνας, κι άλλες επιβεβαίωσης μιας προσωπικής κοσμοθεωρίας και τελικά οι μεστές απόψεις και τα σημεία που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σύγκλιση και πρακτικά συμπεράσματα, χάνονται μέσα στο πλήθος των λέξεων και των συναισθημάτων. Είμαι αισιόδοξος ότι τελικά όλοι γίναμε λίγο σοφότεροι από αυτή την κουβέντα και -τουλάχιστον για όσους είναι καλοπροαίρετοι- ήταν ένα πλησίασμα απόψεων και γνωριμία της διαφορετικής οπτικής των πραγμάτων. Στο δια ταύτα τώρα, για το αν δηλ. με δεδομένη την τρέχουσα περιβαλλοντική και πολιτική κατάσταση, αν μπορούμε ελεύθεροι και αυτόνομοι να συγκλίνουμε και να δράσουμε σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό που όλοι αγαπάμε, μένει να αποδειχτεί στην πράξη - κι εκεί ψηφίζω κι εγώ την ιδέα της Μαρίας: Μια συνάντηση από κοντά να αποκτήσουμε εμπειρία και εμπυρία ![]()