Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Θαλάσσιο Περιβάλλον > Γίνε Οικο-ρεπόρτερ
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-04-09, 13:48
pescador pescador is offline
Banned

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων

Τώρα, έχεις κάτι να μας πεις;
Ναι έχω.

Το είπα από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ μακρυά οι αυτόνομοι από το να κάνουν παρατηρήσεις σχετικά με αλιεία.

Οι αυτόνομοι έχετε ρημάξει τις θάλασσες....και όλοι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει φάλακον, σπέκτρουμ και τα σχετικά. και μην ακούσω για σπηλαιοκατάδυση γιατί ούτε το ΙΓΜΕ δεν έχει τόσους Σπηλαιοδύτες εγεγραμένους.

Ο Φίλος μου ο γκάλον είναι πρώην ναργιλές (αυτός το είπε όχι εγώ) και όσοι γυρίζουν τις θάλασσες τα χρόνια που τις γυρίζω εγώ ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση ως μετανοών να μιλάει για τη ζημιά του ψαροντούφεκου γιατί τους ροφούς που ίσως πιάσω εγώ σε μια ζωή τους σηκώνουν σε μια βδομάδα, όλους μαζί από το ίδιο μέρος. Εκτός αυτού βέβαια νουθεσίες εκ Γερμανίας για τη Νομοθεσία στη Χώρα μου εγώ δεν δέχομαι. Πόσο μάλλον από ΄΄οστρακοαλιείς΄΄... Άσε ρε φίλε τώρα !

Μπορείτε βέβαια να με διαγράψετε (αν και δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα λειτουργίας) γιατί έτσι απλά σας την σπάει η ωμή αλήθεια. Ωστόσο έχετε πολύ δρόμο ακόμα σαν ΄΄είδος΄΄ μέχρι να την πείτε σε άλλους. Ίσως πάλι να είναι σπαστικό που ένας ΄΄νέος΄΄ τα λέει αυτά. Σε αυτή τη περίπτωση παρακαλώ πείτε μου πόσες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνω μέχρι να μπορέσω να μιλήσω .

Και όσο για την μήνυση στο λιμεναρχείο, το ξέρεις ότι δεν γίνεται. Το πολύ πολύ να κάνεις μια καταγελία (που έχω κάνει πάνω από μια φορά) και να περιμένεις μπας και έρθουν. Αλλά επειδή οι αυτόνομοι είστε πολυ οργανωμένοι και είναι και αυτοί (οι λιμενικοί) στο κόλπο, περιμένουν να γράψουν κανά φουκαρά ημερήσιο ελεύθερο γιατί δεν είχε δεύτερη άγκυρα. Εσύ πήγες στο λιμεναρχείο όταν είδες τις φωτό του Βουλγαράκη και του γιου του; Ή μήπως δε τις είδατε ούτε αυτές;

Τέλος, έτσι από περιέργεια. Από που ψωνίζετε εξοπλισμό; Για ρίξτε μια ματιά για σέρβις αεροβόλων εκεί. Μα ποιος τα πάει ρε παιδί όλα αυτά τα αεροβόλα (τα μεντιστεν ντε που τα ξέρετε μια χαρά) για σέρβις; Εμείς οι ελεύθεροι ημερήσιοι έχουμε κατά 90% λάστιχα.....εσείς τα πάτε.

Ξανά σόρρυ που χαλάω τη σούπα του eco-profile που πουλάτε αλλά η αλήθεια είναι αυτή.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pescador : 05-04-09 στις 14:18.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:45.