![]() |
|
|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - S/S Burdigala Project: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητοποίηση
1. Zin
2. geogeo (Δυστυχώς μόνο καθαρισμός - από Παρασκευή) 3. Beracuda 4. kristalia 5. Χρήστος Ευθυμίου 6. Ingeborg Ευθυμίου 7. baz 8. Fivos (καθαρισμός και εκδήλωση - μάλλον θα είμαι από Παρασκευή) 9. ΄Ακης Γκούμας (καθαρισμός και εκδήλωση). Με γίδα ή χωρίς, αυτή την φορά θα είμαι εκεί΄... |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - S/S Burdigala Project: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητοποίηση
1. Zin
2. geogeo (Δυστυχώς μόνο καθαρισμός - από Παρασκευή) 3. Beracuda 4. kristalia 5. Χρήστος Ευθυμίου 6. Ingeborg Ευθυμίου 7. baz 8. Fivos (καθαρισμός και εκδήλωση - μάλλον θα είμαι από Παρασκευή). 9. Dmanetakis (+ φίλοι του?) 10. ΄Ακης Γκούμας (καθαρισμός και εκδήλωση). Με γίδα ή χωρίς, αυτή την φορά θα είμαι εκεί΄...
|
||||
|
||||
|
Και τα κόκκινα τσουβαλάκια αγοράστηκαν, προσφορά από το νέο μέλος του Φόρουμ Sailor
Εν τω μεταξύ από το Φόρουμ της Κέας παραθέτω: Η Ελένη έγραψε Παράθεση:
Παράθεση:
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
|
||||
|
||||
|
Ανανέωση:
1. Zin 2. geogeo (Δυστυχώς μόνο καθαρισμός - από Παρασκευή) (+1 άτομο για βοήθεια απ' έξω) 3. Beracuda 4. kristalia 5. Χρήστος Ευθυμίου 6. Ingeborg Ευθυμίου 7. baz 8. Fivos (καθαρισμός και εκδήλωση - μάλλον θα είμαι από Παρασκευή). 9. Dmanetakis (+ φίλοι του?) 10. ΄Ακης Γκούμας (καθαρισμός και εκδήλωση). Με γίδα ή χωρίς, αυτή την φορά θα είμαι εκεί΄... 11. gre
|
||||
|
||||
|
Συγνώμη παιδιά , αλλά τελικά δεν θα έρθω
...ούτε και οι φίλοι μου ![]() ....ξεκινάμε σχολείο RESCUE και EFR και το συγκεκριμένο ΠΣΚ θα έχουμε μαθήματα θεωρητικά αλλά και βουτιές ... ![]() Θα θέλαμε πολύ να παραβρισκόμασταν και για τον καθαρισμό αλλά και για να συγχαρούμε και να σφίξουμε τα χέρια των παιδιών του S/S Burdigala Project που αποτελούν τα πρότυπα μας. Eύχομαι τα καλύτερα ! ... και προς το παρών παραμένω παρακολουθητής των εξελίξεων . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dmanetakis : 20-05-09 στις 09:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-S/S Burdigala Project-Med SOS: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητο
Δυστυχώς ο καθαρισμός της Κέας ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/5.
Μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εκκίνησή του το Burgigala Project, η εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων πιθανολογεί πως δεν θα έχει εκπρόσωπο στην Κέα στις 30/5 και με έγγραφό της ανακοίνωσε στο Λιμενικό Σταθμό Κέας ότι δεν μας επιτρέπει να καταδυθούμε για να πραγματοποιήσουμε τον καθαρισμό. Η απόφαση φυσικά είναι τελείως παράλογη και παράνομη (μια που το Γυαλισκάρι που είναι ο νέος μας προορισμός δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανένα ΦΕΚ προσδιορισμού ενάλιου αρχαιολογικού χώρου) αλλά το σίγουρο είναι πως αν πάμε στην Κέα αυτό το Σάββατο θα έρθουμε αντιμέτωποι με την άκρατη ηλιθιότητα και ευθυνοφοβία διάφορων χαρτογιακάδων. Μίλησα προσωπικά με τον δήμαρχο Κέας που είναι στο πλευρό μας και στηρίζει πλήρως την όλη προσπάθεια και προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτική ημ/νία για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός κάποιο από τα επόμενα Σ/Κ. Ζητάμε συγνώμη από όλους τους εθελοντές-δύτες που είχαν προγραμματίσει ήδη το Σ/Κ τους και είχαν δηλώσει εδώ τη συμμετοχή τους αλλά δυστυχώς η ανθρώπινη ευθυνοφοβία δεν έχει λογική. Μείνετε συντονισμένοι και ελπίζω πως μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε αν ο καθαρισμός θα ματαιωθεί οριστικά ή θα πραγματποιηθεί σε κάποια εναλλακτική ημ/νία.
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 27-05-09 στις 10:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-S/S Burdigala Project-Med SOS: Υποβρύχιος Καθαρισμός και Εκδήλωση Ευαισθητο
φοιβο αν μου πεφτει λογος ,
ακριβως για τους λογους που αναφερεις πρεπει να πατε για καθαρισμο ΑΥΤΟ το σκ.... ξεορυμε ολοι οτι ο καθε παραλογος καρεκλοκενταυρος ψαχνει να βρει αφορμες για να ασκησει εξουσια.... ΔΕΝ πρεπει να δωσετε αυτο το δικαιωμα σε κανεναν.... Δεν πρεπει για κανενα λογο να γυρισουμε στα παλια, που κ εσυ τα θυμασαι καλα.... στη θεση σας και θα πηγαινα κ θα το εκανα κ μεγαλο θεμα... |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=fivos;27922]...η εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων πιθανολογεί πως δεν θα έχει εκπρόσωπο στην Κέα στις 30/5 και με έγγραφό της ανακοίνωσε στο Λιμενικό Σταθμό Κέας ότι δεν μας επιτρέπει να καταδυθούμε για να πραγματοποιήσουμε τον καθαρισμό.
Το έγγραφο το έχετε ; Θα σας πρότεινα αν δεν,.. να το βρείτε, να συντάξετε κείμενο καταγγελία - διαμαρτυρία σαν σύλλογος. Με συμμαχία όσων άλλων φορέων θεωρείτε ικανούς και επισυναπτώμενες όλες τις σχετικές εγκυκλίους να τα καταθέσετε όπου σας συμβουλεύσει ένας καλός δικηγόρος. Υπάρχει κάποιος από τα μέλη με αυτή την ιδιότητα. Επίσης σημαντική είναι η δημοσίευση με δελτίο τύπου προς όλες τις κατευθύνσεις. Στους χαρτογιακάδες απαντάς με αυτό που σιχαίνονται περισσότερο.... χαρτοπόλεμο. ![]() |
![]() |
|
|