Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > ScubaDive.gr - Το forum του 'ΤΗΘΥΣ' > Προβλήματα και προτάσεις βελτίωσης
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Βοηθήστε μας να κάνουμε το site ακόμη καλύτερο

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-06-09, 23:15
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: Μια πρόταση

Θέλει σκέψη,αλλά κάτι μ΄ αρέσει σ΄αυτή την πρόταση.
Θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και - ειλικρινά το λέω - θα ήθελα να αποτελέσει "πιλότο εμπορικού ήθους".
Πιο απλά, θα ήθελα να δώ, για μια περίοδο που θα οριστεί απο πρίν, όλους τους επαγγελματίες να προσπαθούν να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν το επίπεδο. Να ελέγχονται, να συζητούν ή να απέχουν με στύλ. Να ρίχνουν τιμές ή να τις κρατούν αλλά με επιχειρήματα για το "γιατί".
Και τέλος, θέλω να δώ όλους εμάς, αν αντέχουμε,ξερουμε και μπορούμε τέτοια κόλπα.
Ας ξεκινήσει δοκιμαστικά για έναν μήνα. Θα έχουμε να λέμε, για καιρό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 00:32
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Με συγχωρειτε (που δεν ειμαι μελος) αλλα επειδη μας απασχολησε και στην θεσσαλονικη θα μπω για πολυ λιγο.

Προταθηκε η δημιουργία νέας θεματικής ενότητας "Δωρεάν διαφημίσεις-Παροχές-Προϊόντα"
Μα ετσι και αλλιως ρε παιδια αυτο δε συμβαινει αυτη τη στιγμη; Αν εγω γραψω σε ενα ποστ οτι το μαγαζι της Μαριας (αν ειχε) κανει τη καλυτερη εκδρομη του κοσμου δεν θα ειναι εμμεση διαφημιση; Δεν εχω δικαιωμα ομως σαν μελος μιας συζητησης να γραψω οτι μου κατεβει; Πως μπορει ενας "ανταγωνιστης" να αμφισβητησει την ανιδιοτελεια μου για τα σχολια μου; Προσωπικα δεν θα ηθελα σαν admin να βαλω ταμπελες στην ελευθερη ανθρωπινη επικοινωνια. Η εμμεση δ. εχει σοβαροτερη επιδραση απο τα banner γιαυτο και ειναι πρακτικη που δουλευει διεθνως στα fora ομαδων που σχετιζονται με διαφορα προιοντα. Δεν ειναι ομως τυχαιο που δεν βγαινουν αμεσα τα μαγαζια σε ελευθερη συζητηση. Θα κατασπαραχθουν απο το "πληθος". Ο εξυπνος επιχειρηματιας δεν πεφτει στην παγιδα να διαπραγματευεται τη τιμολογηση του προιοντος του, με τους πελατες του δημοσια παρα μονο face to face. Αλλο η πολιτικη προσφορων αλλο η ψιλοκουβεντουλα χωρις τελος. (Φυσικα στους κανονες υπαρχουν εξαιρεσεις)

Θεματική ενότητα "Ειδησεις απο τον επιχειρηματικο κοσμο" ειναι νοητη με χαρακτηρα ενημερωσης σε ενα portal (οχι forum) μετα απο συμπληρωση αντιστοιχης φορμας επικοινωνιας τυπου δελτιου τυπου.

Θεματική ενότητα "Δωρεάν διαφημίσεις" ειναι το πιο αντιφατικο πραγμα που διαβασα το τελευταιο καιρο. Με την διαφημιση θελεις να εκπεμψεις μια ιδεα για πωληση, ειναι ψεμα, πρεπει να ειναι ψεμα, περιμενουν οι καταναλωτες να ειναι ψεμα. Απλα δουλευει (υποσυνειδητα) εστω και ψεμα. Για να εχεις λοιπον το δικαιωμα να γραψεις οτι θελεις χωρις απαντηση σε αυτη τη μονοδρομη, και χυδαια (επιρημα) υποκειμενικη επικοινωνια ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

Θεματική ενότητα "διαφημίσεις" (ads δηλαδη καθε τυπου) ειναι χρησιμο κοματι καθε ιστοσελιδας και δεν αλοιωνει καθολου την αξιοπιστια του υπολοιου περιεχομενου.

PS Μακαρι οι συλλογοι στον τομεα διαφημισεων να δεχομασταν διαφημιζομενους "πελατες" παροχους η εμπορους
Θα βοηθουσε τους πορους των συλλογων.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fin : 15-06-09 στις 00:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 08:25
Το avatar του χρήστη Zin
Zin Zin is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Με εξοργίζει και μονο η ιδέα ενας επαγγελματίας να ζητά ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ απο ενα φορουμ ερασιτεχνών αυτοδύτών!!!

και με ποια κριτήρια θα μπορούμε να κρίνουμε/σχολιασουμε αν ειναι καλή ή κακή η καινουργια μασκα που μας λανσαρουν.. ?? Μηπως ειμαστε υποχρεώμενοι συνεχώς να αγοράζουμε ή να κάνουμε χρήση υπηρεσιών προκειμένου να κρίνουμε τη διαφήμιση που ποστάρεται ???

Η αποφαση να μην υπάρχει τετοια ενότητα στο φορουμ παρθηκε δημοκρατικά απο τη ΓΣ. Πρεπει ολοι να τη σεβαστουν ειδάλως στην επομενη ΓΣ να ειναι παρόντες για να εκφράσουν την πιθανώς αντίθετη άποψη τους με επιχειρήματα ....

προσωπικά: Δεν μπορώ να βρω θετικά από μια τετοια υπόθεση!
Παλιά 15-06-09, 08:55
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI

Μηπως αντιστοιχα οι επαγγελματιες να διαθετουν δωρεαν εξοπλισμο και υπηρεσιες σε ολα τα μελη του ΤΗΘΥΣ εσαει ? Δεν βλεπω τιποτα κακο σε αυτο και μαλιστα θα επρεπε οι ιδιοι να το εχουν ηδη σκεφτει και προτεινει (ΟΚ , δεν ειμαι μελος ουτε κι εγω )

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 11:05
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο YAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντα ήμουν της άποψης ότι οι ερασιτέχνες θα πρέπει να στηρίζουν τους επαγγελματίες, ειδικά αφού αξιώνουν να στηρίζονται και οι ίδιοι από αυτούς.
Την ίδια άποψη έχω και εγώ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΄Ακης Γκούμας Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλει σκέψη,αλλά κάτι μ΄ αρέσει σ΄αυτή την πρόταση.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin Εμφάνιση μηνυμάτων
στην επομενη ΓΣ να ειναι παρόντες για να εκφράσουν την πιθανώς αντίθετη άποψη τους με επιχειρήματα ....

Γνώμη -την οποία έχω εκφράσει και στι στο παρελθόν- είναι ότι επαγγελματίες και ερασιτέχνες έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο. Έχω διακρίνει μια "φοβία" προς τους επαγγελματίες και προς ορισμένους από αυτούς τουλάχιστον είναι άδικο.

Είναι στο καταστατικό του συλλόγου άλλωστε η ενημέρωση των μελών του. Η ενημέρωση των μελών για το είδος, τις τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών είναι κάτι που πρέπει κάποια στιγμή να το δούμε πιο προσεκτικά. Αυτό διότι τελικά χρειάζεται μια πιο προσεκτική και συστηματική ματιά στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας ώστε το κάθε μέλος να βρίσκει, μέσω του συλλόγου, τον επαγγελματία που του ταιριάζει.

Εδώ όμως έρχεται η αιώνια Ελληνική καχυποψία την οποία δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Είναι ώριμος ο σύλλογος να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο; Ποιός θα μπορέσει να κρίνει τις υπηρεσίες κάθε παροχεα και με ποια κριτήρια; Πως θα διασφαλίσουμε ότι με δωράκια και προσφορούλες δεν θα καταντήσουμε "τσιράκια" που θα λένε "ωωωω τι ωραία μάσκαααα να την παρετε χάνετεεε!!!" και όλη την καχυποψία που θα σπαρεί ανάμεσά μας;

Είναι πολύ ωραία η ιδέα θέλει όμως πολύ σκέψη και οργάνωση για να δούμε τελικά πως μπορεί να γίνει. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό, αρκετοί σύλλογοι στο εξωτερικό έχουν τέτοια σχήματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι μέχρι τώρα ο σύλλογος στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στις καλές σχέσεις μεταξύ των μελών του. Αυτό όσο θα περνάει ο καιρός και ο σύλλογος (ελπιζω) θα μεγαλώνει, σιγά σιγά θα χάνεται και είναι φυσιολογικό. Έτσι κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση μια που η γνώμη των μελών θα αρχίσει να χάνει την αξία που έχει σήμερα.

Η προβολή των σωστών επαγγελματιών είναι προς το συμφέρον των ερασιτεχνων αυτοδυτών και είναι κάτι προς το οποίο πρέπει με προσοχή να εστιάσουμε στο μέλλον
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 12:22
Το avatar του χρήστη apeiranthos
apeiranthos apeiranthos is offline

Για τον Άκη
Οπωσδήποτε μπορεί να λειτουργήσει πιλοτικά για ορισμένο χρόνο κι αν αποδειχθεί ότι είναι μεγαλύτερη η ζημιά από ότι το όφελος ή ότι κουτρουβαλιαστήκαν όσοι έπρεπε να κρατούν τις ευαίσθητες ισορροπίες, τότε, άνετα και άμεσα είναι δυνατόν να μετατραπεί ή να καταργηθεί, αφού η δωρεάν διαφήμιση δεν δίνει περιθώρια
σχέσης «συμβολαίου» με τον επιχειρηματία

Για τον fin
Ο έξυπνος επιχειρηματίας προσπαθεί να βρει το καλύτερο ποιοτικά και περισσότερο ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά. Σαφώς και πρέπει να είναι ο πρώτος που ερευνά την αγορά και ίσως ο πρώτος (πριν τον καταναλωτή) που ανακαλύπτει τους ταλαντούχους κατασκευαστές και προάγει τις ευρεσιτεχνίες τους με οικονομικό αντίτιμο φυσικά. Γιατί λοιπόν να μην έχει «βήμα» δωρεάν να μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας αγοράς και των πλεονεκτημάτων που τον οδήγησαν στην αντιπροσώπευση ή την εμπορεία ή την παροχή του εκάστοτε προϊόντος;
Σίγουρα η διαπραγμάτευση της τιμής του προϊόντος είναι προτιμότερο να γίνεται κατ’ ιδίαν αλλά εδώ δεν θα μπει ο επιχειρηματίας για να παζαρέψουμε την τιμή, αλλά για να μας παρουσιάσει το προϊόν με τις τεχνικές ή όποιες άλλες λεπτομέρειες. Να θέσουμε ερωτήσεις, (στον πλέον αρμόδιο να απαντήσει) αμφισβητήσεις, κριτική.
Οι όποιες αντιφάσεις θα μπορούν μέσα από τις συζητήσεις να αποκαλυφθούν και τα μέλη να λάβουν γνώση άμεσα από τις δημοσιεύσεις (ποστ).
Το να υπάρχει δυνατότητα δωρεάν διαφήμισης (με εθελοντική προσφορά προς τα μέλη) από επαγγελματίες σε ένα χώρο ερασιτεχνών προσωπικά δεν το θεωρώ αντίφαση γιατί
όλοι οι ερασιτέχνες είναι εν δυνάμει επαγγελματίες, όπως και όλοι οι επαγγελματίες είναι εν δυνάμει ερασιτέχνες. Πιθανώς και εν ενεργεία και για τις δυό ομάδες.

Για το μέλος Zin
Χαίρομαι που βλέπω - αν κρίνω από την εικονοσυναισθηματόφατσα – ότι ανάβουν τα αίματα. Μου φανερώνει ζωντάνια και ευαισθησία, που αν εκφραστεί ανάλογα και για άλλα σχετικά θέματα, θα πιστοποιήσει την αυθεντικότητά της.
Ζητώ συγνώμη δεν είχα καμία πρόθεση να σε εξοργίσω, αλλά ούτε και ζήτησα από κανένα να κάνει κάτι για να ωφεληθώ ή να μου δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ τα μέλη.
Μια πρόταση έκανα, αλλά φαίνεται η διατύπωση μου, κάπου υστερεί και δεν κατάφερες να το διακρίνεις.
Γίνει δε γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση, η ζωή μου μάλλον, δεν πρόκειται να αλλάξει από το αποτέλεσμα.
Εντάξει είμαι επαγγελματίας. Πέταξα αρκετά από τα σίγουρα βολέματα της ζωής μου και επέλεξα να κάνω κάτι που να με φέρνει σε επαφή συχνότερα, με ότι αγαπώ και αν μπορώ γιατί όχι να πορεύομαι κι από αυτό.
Αν κατά τη γνώμη σου επειδή συντρέχουν οι πιο πάνω λόγοι, δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στο φόρουμ των ερασιτεχνών αυτοδυτών ή να βρίσκομαι αλλά να κάνω «μούγκα», δεν έχεις παρά να το πεις ανοιχτά και να το συζητήσουμε.
Στις ερωτήσεις σου τώρα. Αν π.χ. κάποιος διαφημίζει μια μάσκα, και εσύ δεν έχεις κατά νου πώς να διακρίνεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τις ερωταπαντήσεις του διαφημιστή με μέλη που είναι ήδη γνωστά για τις τεχνικές γνώσεις τους (π.χ. GKAM, Μυλωνάκης, Ευσταθείου και πολλοί άλλοι) και να αποκομίσεις ένα περισσότερο ασφαλές συμπέρασμα για το προϊόν.
Οπωσδήποτε κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει στην αγορά ενός προϊόντος.
Την απόφαση της ΓΣ δεν την είχα κατά νου όμως αν και δεν είμαι μέλος τη σέβομαι,
αυτό όμως δεν αναιρεί την πρόταση μου και ούτε με παραπέμπει να έρθω στην Αθήνα να βρεθούμε δια ζώσης για να προτείνω ή να επιχειρηματολογήσω περί αυτού,
αν και θα ήθελα να γνωρίσω αρκετούς από κοντά στις μαζώξεις που κάνετε.
Αν δεν μπορείς να βρείς θετικά δοκίμασε να βρείς αρνητικά.

Για τον MICHALIS
Ποτέ δεν ξέρεις, θα μπορούσε να συμβεί.

Για τον ΥΑΝ
Σωστά επισήμανες ότι θα συμβάλει και στην επίτευξη της απόλυτης και αδιαμφισβήτητης διαφάνειας της σχέσης ''Τηθύς - Επαγγελματίες''. Είναι το δωρεάν που το εξασφαλίζει και η εθελοντική προσφορά προς όλα τα μέλη.

Νεοκλή, αυτή η καχυποψία είναι που μας έχει «φάει» αλλά μας έχει «σώσει» κιόλας από κακοτοπιές. Η μόνη δύναμη που μπορεί να την κάνει στην μπάντα, είναι η αντικειμενική ενημέρωση κι ετούτη η τελευταία δεν μπορεί να έχει μορφή μονόλογου ούτε και να καλυφθεί κάτω από προσφορούλες και δωράκια όπως συνηθίζεται από στυγνούς εμπόρους όλων των ειδών.
Ένα τέτοιο εγχείρημα, θέλει προσεκτικά βήματα αλλά πιστεύω (κρίνοντας από τα θετικά-αρνητικά που προκύπτουν) ότι κάθε ένα από αυτά, θα προάγει και δεν θα υποβαθμίζει το σύλλογο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 16:50
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos Εμφάνιση μηνυμάτων
Νεοκλή, αυτή η καχυποψία είναι που μας έχει «φάει» αλλά μας έχει «σώσει» κιόλας από κακοτοπιές. Η μόνη δύναμη που μπορεί να την κάνει στην μπάντα, είναι η αντικειμενική ενημέρωση κι ετούτη η τελευταία δεν μπορεί να έχει μορφή μονόλογου ούτε και να καλυφθεί κάτω από προσφορούλες και δωράκια όπως συνηθίζεται από στυγνούς εμπόρους όλων των ειδών.
Ένα τέτοιο εγχείρημα, θέλει προσεκτικά βήματα αλλά πιστεύω (κρίνοντας από τα θετικά-αρνητικά που προκύπτουν) ότι κάθε ένα από αυτά, θα προάγει και δεν θα υποβαθμίζει το σύλλογο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neokles : 15-06-09 στις 16:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-09, 12:45
Το avatar του χρήστη geogeo
geogeo geogeo is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ηλιούπολη

Μερικές φορές νιώθω σαν μην καταλαβαίνω τι διαβάζω ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο YAN
...

Πάντα ήμουν της άποψης ότι οι ερασιτέχνες θα πρέπει να στηρίζουν τους επαγγελματίες, ειδικά αφού αξιώνουν να στηρίζονται και οι ίδιοι από αυτούς.
...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles Εμφάνιση μηνυμάτων
Την ίδια άποψη έχω και εγώ
....

Η προβολή των σωστών επαγγελματιών είναι προς το συμφέρον των ερασιτεχνων αυτοδυτών και είναι κάτι προς το οποίο πρέπει με προσοχή να εστιάσουμε στο μέλλον
Τι λέτε ρε παιδιά? Σοβαρά? Δωρεάν προβολή?

Το όφελος των μεν είναι προφανές. Πελατεία. ΟΚ.
Το όφελος των μελών του Συλλόγου, για τα χρήματα που πληρώνουν και για τον χρόνο που διαθέτουν για να συντηρείται και να προχωράει αυτό το forum, ποιο ακριβώς είναι?
Το ότι ...
Παράθεση:
... κάθε μέλος να βρίσκει, μέσω του συλλόγου, τον επαγγελματία που του ταιριάζει...
?

Δηλαδή αυτός είναι ένας απ' τους σκοπούς του Συλλόγου? Να κάνει προξενιά των μελών του με τους κατάλληλους για τον καθέναν επαγγελματίες?

Υπάρχουν περιπτώσεις, που επαγγελματίες μεσα απ' το πραγματικό τους ενδιαφέρον για την καταδυτική κοινότητα, έχουν "κερδίσει" την έμμεση μεν, ουσιαστική δε διαφήμισή τους μέσα σ' αυτό το φορουμ. Υπενθυμίζω συζήτηση που έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Δεν ειπώθηκαν όλα με ονοματεπώνυμα και τιμοκαταλόγους? Ενόχλήθηκε κανείς? Ισα ισα που όλοι δήλωσαν ότι τους αρέσει ο τρόπος που εξελίχθηκε το θέμα. Αλλά ξαναλέω, αυτή την "διαφήμιση" πρέπει να την κερδίσεις με το πραγματικό σου ενιαφέρον. Αν μπεις εδώ μέσα αλεξιπτωτιστής να μας πεις μόνος σου τι ωραίες βουτιές κάνεις, κανείς δεν θα σε πάρει υπ' όψιν.

Παράθεση:
...Η προβολή των σωστών επαγγελματιών είναι προς το συμφέρον των ερασιτεχνων αυτοδυτών και είναι κάτι προς το οποίο πρέπει με προσοχή να εστιάσουμε στο μέλλον
Εγώ νομίζω ότι οι επαγγελματίες που τελικά αξίζουν το ενδιαφέρον μας, αναδεικνύονται και προβάλλονται μέσα από την σωστή δουλειά τους στο καθαυτό αντικείμενό τους αλλά και από το ενδιαφέρον τους για την συνολική πρόοδο της καταδυτικής κοινότητας.
Τίποτα δεν μένει κρυφό Νεοκλή

Προσωπικά μιλώντας η εμπειρία μου λέει ότι, άνθρωποι τους οποίους για καιρό γνώριζα μόνο από αυτά που γράφουν στα καταδυτικά φόρουμ και είχα σχηματίσει θετική εντύπωση, όταν ήρθε η ώρα να τους γνωρίσω από κοντά, ήταν πραγματικά έτσι. Αξιζε να τους γνωρίσεις και να συνεργαστείς μαζί τους.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apeiranthos Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Αν οι έμποροι και πάροχοι από κοινού φτιάξουν ένα τέτοιο ιστοτόπο,
τότε η κριτική για τα προϊόντα θα είναι ανάλογη με εκείνα των περιοδικών του χώρου.
"Μαιμού" δηλαδή. Αφού πληρώνουν για διαφήμιση το περιοδικό οι ίδιοι.
Η έκδοσή του οφείλεται στα χρήματα των διαφημίσεων.

Εδώ όμως αφού η διαφήμιση θα παρέχεται δωρεάν δεν θα μπορεί ο επιχειρηματίας
να "καπελώσει" μέλη του ΔΣ ή του φόρουμ.
Η κριτική θα είναι περισσότερο αντικειμενική.
...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΄Ακης Γκούμας Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και - ειλικρινά το λέω - θα ήθελα να αποτελέσει "πιλότο εμπορικού ήθους".
...
Αν και δεν συμφωνώ με την προβολή των επαγγελματιών στο φόρουμ, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο με τον οποίο προτείνεται, τα παραπάνω τα θεωρώ εύσημα για τον Σύλλογο ερασιτεχνών αυτοδυτών.

Πριν από ενάμιση χρόνο, για πρώτη φορά εμείς, ένας Σύλλογος 40 ανθρώπων τότε, βάλαμε για πρώτη φορά στο τραπέζι όλους τους εμπλεκόμενους με την ιστορία των καταδυτικών πάρκων. Επιχειρηματίες, επιστήμονες, ερευνητικά ιδρύματα, επαγγελματίες, τοπικούς φορείς και χρήστες - πελάτες.
Τώρα μας ζητείται να μπούμε μπροστά για να "επιβάλλουμε ηθική" στον χώρο των επαγγελματιων.
Και σ' ανώτερα
Παλιά 15-06-09, 14:43
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Αυτό που λέει ο apeiranthos είναι ότι σιγά σιγά θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρότερα με την ανάδειξη των καλών και των κακών επαγγελματιών/υπηρεσιών/προϊόντων. Αν δεν το κάνουμε εμείς εδώ ποιος θα το κάνει;

Το όφελος είναι ότι θέτοντας κάποια standards εμείς (και όχι άλλοι για εμάς) μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ξερά από τα χλωρά. Αυτό είναι όφελος. Μην ξεχνάμε ότι ένας επαγγελματίας μπορεί να κερδίσει μπορεί και να χάσει από την προβολή του εδώ αφού γίνεται ανοιχτός σε κριτική. Εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Προσωπικά προτιμώ να πάω σε ένα καταδυτικό και να πληρώσω όσο θα πλήρωνε ο καθένας αλλά να ξέρω ότι είμαι σε έναν σωστό άνθρωπο παρά να γλυτώσω 20-30-50 ευρώ.

Άλλωστε και τώρα το κάνουμε, είτε έμμεσα είτε άμεσα μεσα από τις εμπειρίες των μελών. Όταν τα μέλη γίνουν πολλά αυτό δεν θα είναι και πολύ αντικειμενικό.

Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός ή αν δεν τα γράφω σωστά

Δεν λέω να το κάνουμε αύριο, αλλά αν δεν κινηθούμε προς τα εκεί δεν θα φτάσουμε ποτέ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-12, 22:40
Το avatar του χρήστη vagos
vagos vagos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Νότια Προάστια

Αν μπορώ να προτείνω και εγώ με την σειρά μου χωρίς να γνωρίζω αν έχει προταθεί ξανά.

Αυτό που λείπει ειναι το quick reply οπου μπορείς να γράψεις μια απάντηση απευθείας σε ενα λευκό παράθυρο.

Ουσιαστικά πατώντας εδώ post reply μπαίνεις σε advance mode οπου ισχυει για τα περισσότερα φορουμ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:18.