![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-Σεπ-07: Project Seahorse – Έρευνα στην Ελλάδα με παρότρυνση του Σ.Ε.Α
Συγχαρητήρια παιδιά. Πολύ καλή είδηση.
![]() |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-Σεπ-07: Project Seahorse – Έρευνα στην Ελλάδα με παρότρυνση του Σ.Ε.Α
Εξαιρετική είδηση, εξαιρετικά νέα! Θέτω στην διάθεση της αποστολής, καταδυτικό εξοπλισμό, αυτοκίνητο και την αφεντιά μου για οδηγό από / προς αεροδρόμια, ξενοδοχεία, και Καλαμάκι.
Just say when! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() είδες τη φωτογραφία, ε;
Νίκος Μπιρμπίλης ![]() ![]() http://i19.photobucket.com/albums/b1...turedouble.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-07-07 στις 20:25. |
|
||||
|
||||
Πόσα θες να μας τρελάνεις?
![]() |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια !!!! άψογη κίνηση !
Άντε και μετά το Καλαμάκι και μια βόλτα από εδώ ! Έχουν εντοπιστεί και προς την μεριά της Καβάλας ;-)
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια!!! πολυ καλη προσπαθεια...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Υπαρχουν σημεια που ζουν ακομα ιπποκαμπακια , παρα τις φιλοτιμες προσπαθεις πολλων να μην αφηνουν τιποτα ζωντανο και στην Χαλκιδικη . Ενα μερος που γνωριζω ομως ειναι απαγορευμενο και δυσκολα μπορουμε να παμε με αδεια . Εχω καποιο παλαιοτερο βιντεακι που γυρισαμε με εναν φιλο , καποια στιγμη ομως θα ηθελα να ξαναπαω νυχτα και να τα βιντεοσκοπησω , γιατι εχει μεγαλο ενδιαφερον η "νυχτερινη ζωη" του τοπου αυτου , οσον αφορα μικροκοσμο (και λουτσους ή αλλιως μπαρακουντα της Μεσογειου ) |
![]() |
|
|