Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Υποβρύχια Φωτογραφία & Video > Δείξτε μας και καμμιά φωτογραφία
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-07-09, 09:16
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: white tip & grey reef sharks, barracudas & trevallies

Ααααχ , βαλτός εισαι να με τρελλανεις ξανα Γιωργο , ευχαριστουμε παλι για μια ακομα γευση απο το Baraccuda Point , το οποιο ερχεται συχνα στα υποβρυχια ονειρα μου ακομα και τωρα , 7 χρονια μετα την επισκεψη μου !
Ειχα μεινει αρχικα στο Kapalai , οπου , τοτε τουλαχιστον , οι συνθηκες διαβιωσης ηταν υπεροχες . Τα δωματια πολυ μεγαλα , πολυ καθαρα (και χωρις αποτροπαια μπαμπουρια , ζουζουνια κλπ) και η οργανωση αψογη . Να σκεφτεις , οτι οταν ξεκουραζομουν στο κρεββατι μου , τραβουσα τα ξυλινα panel του τοιχου και εβλεπα σε λιγα μετρα αποσταση με καθε λεπτομερεια ψαρια να κυνηγαν , Lion fish να στεκονται (μαλλον καραδοκουσαν κι αυτα) κλπ !
Θυμαμαι οτι προσφατα ειχε γινει και ενα ατυχημα στο νησι (Sipadan) με μια φορτηγιδα με φορτιο οικοδομικα υλικα για να χτισουν στο νησι () . Τους επιασε καιρος , μπαταρησε η φορτηγιδα και εσπειρε ολο το υλικο στον υφαλο προξενωντας ζημιες και οργισμενες αντιδρασεις διαφορων οργανωσεων . Τοτε ηταν που η κυβερνηση της Μαλαισιας , βαθυτατα προσβεβλημμενη απο τις αντιδρασεις , ανακοινωσε οτι το νησι θα κλεισει για τους τουριστες (η διαμονη τουλαχιστον ) για να μαθουν αυτοι να θορυβουνται στο χωριο τους . Πιστευω ομως πως ο λογος ειναι καθαρα η φυλαξη της περιοχης λογω πειρατων (Abu Sayaf ) και εδαφικης κυριαρχιας . Το μερος του υφαλου που επληγη , ηταν ηδη κατεστραμμενο (νεκρη φυση , μπρρρρρρ...) απο καταιγιδες και δυναμιτες , οπως μου εξηγουσαν οι dive guides
Το Sipadan θεωρειται απο πολλους ο Νο 3 καλυτερος καταδυτικος προορισμος παγκοσμιως . Δεν εχω παει σε πολλα μερη , αλλα το πιστευω αυτο . Οι μνημες ειναι ανεξιτηλες και οσα χρονια και να περασουν , θα θελω να βρισκομαι εκει (ειδικα αν μπορεσω να μεινω παλι στο νησι , αλλα οπως και να εχει ξαναπηγαινω !) .
Γιωργο να εισαι παντα γερός και να πηγαινεις σε ολα τα ομορφα μερη του πλανητη μας !!

Γιωργο (Καρελα ) , οταν πηγα εγω τα νερα ηταν διαυγεστατα , το καθαρο οπτικο πεδιο απεραντο . Μαλλον ειχαν πεσει πολλες βροχες την περιοδο που πηγε ο Γιωργος Δελ. και θολωσαν . Αντε , παμε παρεα στο επομενο ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 11-07-09 στις 09:20.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:39.