Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Καταδυτικά κέντρα και καταστήματα
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-07-09, 14:10
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: Κατάδυση στην Τήνο

Μμμμ... ναι. Το ξέρω αυτό το ύφος....
Αν υπάρξει διαφωνία, πολλές φορές συγχέεται με την αυστηρότητα και την επίθεση.
΄Εχεις δίκιο,
για το ότι το θέμα είναι άλλο. Ολίσθησα, είναι αλήθεια. Αλλά δεν μετανοώ, γιατί η περίπτωση των "μη αποδείξεων" έχει "ψωμί" και καλό θα ήταν να ανοιχθεί - επι τη ευκαιρία - ένα νέο θέμα (φυσικά, όχι μέσα σε αυτό εδώ).
΄Εχεις δίκιο,
να μην σου λέει τίποτα η "γκρίνια". Ούτε εμένα. Γι΄ αυτό, φροντίζω να την αποφεύγω όπως στο κείμενο που αναφέρεσαι. Αν το αφουγκραστείς με προσοχή, δεν θα ακούσεις αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο - "Γκρί, γκρίν" - που έχουν άλλα κείμενα.
Δεν έχεις δίκιο,
γιατί δεν κάνω μάθημα οικονομίας. Είναι elementary γνωστό το πώς λειτουργεί το εμπόριο, καθώς και τι σημαίνει ΦΠΑ, φόρος εργασιών & υπηρεσιών και γιατί υπάρχουν. Αν κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν αυτό που άλλοι τηρούν, είναι κοινωνικό θέμα, πρίν απο οτιδήποτε άλλο.
Τέλος.
την περιβόητη απόδειξη δεν την ζήτησα - πράγματι - ποτέ, όχι για λόγους ορθοστασίας όμως, αλλά κακώς εννούμενης "φιλικότητας" απέναντι πρός κάθε καταδυτικό παροχέα. Οι περισσότεροι που δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γι΄ αυτόν τον λόγο δεν το κάναμε.
Θα το κάνω, απο εδώ και πέρα όμως, γιατί όταν αποφασίσω να γκρινιάξω ή να καταγγείλω, θέλω να μπορώ να απαντήσω στην εύλογη ερώτηση που μου έκανες.
Ελπίζω να με μιμηθούν και μερικοί άλλοι. Ακόμα και εσύ.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:38.