Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Ρυθμιστές Αναπνοής και Φιάλες
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-)

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΠΙΣΤΟΝΙ Η ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ?
ΠΙΣΤΟΝΙ 11 52,38%
ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 11 52,38%
Multiple Choice Poll. Ψήφισαν: 21. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-08-09, 14:16
bourboulithras bourboulithras is offline

Περιοχή: Athens Αθήνα
Απάντηση: Ισορροπημένο Πιστόνι ή Διάφραγμα?

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fin Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη γραφτηκε το "κακα προιοντα δεν υπαρχουν" το οποιο αφηνει μεγαλο και δικαιολογημενο προβληματισμο, πρεπει νομιζω να παραδεχτουμε οτι σαφως και κακα προιοντα υπαρχουν, απλα στην ελληνικη αγορα ευτυχως κανενας εμπορος δεν ρισκαρει να γινει ρεζιλι με το να τα εισαγει και επομενως ειναι σαν να μην υπαρχουν. Εγω προσωπικα δεν ειδα κανενα ταιβανο-κινεζικο επικυνδυνο "αντιγραφο" ρυθμιστη στην ελληνικη αγορα. Αξιοπεριεργο μαλιστα ειναι οτι στην USA (χωρα της ασφαλειας) υπαρχουν τονοι απο σαβουρες μισοτιμης.
Τώρα εντυπωσιάστηκα από την ευσυνειδησία των Ελλήνων εμπόρων!!! Εγώ ξέρω ότι πληρώσεις παίρνεις και σε γενικές γραμμές ισχύει. Όσο για ΗΠΑ, δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση ούτε από δίπλα. Ακριβώς τα ίδια προϊόντα, στην καλύτερη για τους Έλληνες εμπόρους, εδώ τ' αγοράζουμε 30% πιο ακριβά! Και φυσικά υπάρχουν και οι πραγματικές πίκρες, όπου στα ξένα τα βρίσκεις στο 1/3 της τιμής! Και επαναλαμβάνω ότι η σύγκριση γίνεται για ακριβώς το ίδιο προϊόν
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:05.