![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καταδυτικο ανεκδοτο...
Θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχε στο σκάφος και εκπαιδευτής dir/gue/utd
![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επιβιβάζονται όλοι στο εφεδρικό και τελειώνει η υπόθεση ![]() ![]() ΥΓ: Ευελπιστώ επίσης ότι όλοι οι μαθητές/εκπαιδευτές των παραπάνω οργανισμών έχουν υψηλή αίσθηση χιούμορ... ![]()
|
||||
|
||||
Όχι Φοίβε, κάνεις λάθος. Δε χρειάζονται σπατάλες με το DIR...
Η βενζίνη που έχει το εφεδρικό σκάφος αρκεί για την επιστροφή και μόνο (εντάξει, + 5lt εφεδρεία) και έχει υπολογιστεί βάσει του Rock Bottom (κανόνας 1/3). ![]() |
|
||||
|
||||
Θα παρακαλούσα όσους δεν γνωρίζουν να αποφεύγουν να προσβάλλουν ανθρώπους που έχουν επενδύσει σε χρήμα και κόπο για την συγκεκριμένη εκπαίδευση. Με λίγα λόγια, αν δεν ξέρουμε, δεν μιλάμε.
Και για να σας φύγει η απορία, ένας τέτοιος εκπαιδευτής, θα εκτιμούσε την κατάσταση πολύ πριν βγουν στη θάλασσα, θα αποφάσιζε πως για να γίνει η εξόρμηση θα χρειαστούν πλοίο ανάλογων διαστάσεων του Τιτανικού, συν δύο ρυμουλκά και ένα πλοίο–ασθενοφόρο κι αν δεν είχε τα χρήματα για κάτι τέτοιο, θα καθόταν σπίτι του πίνοντας μια μπίρα με ασφάλεια. Έτσι, για να ξέρετε! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Η πρόθεση δεν είναι να θίξουμε κανέναν.
Κατ΄ αρχήν, η φύση της "ανεκδοτολογίας" είναι αιρετική απο αρχής κόσμου. Δεύτερον, υπάρχει πάντα το στοιχείο της υπερβολής στην κωμωδία. Τρίτον και κυριότερο, νομίζω οτι οι περισσότερες λεπτομέρειες του ανέκδοτου (΄Αντε, και των πρόσθετων...) είναι πετυχημένες. Κάτι θέλουν να πούν, δηλαδή. Και γενικά, αυτός ο δογματισμός που συνοδεύει κάθε "νέα" άφιξη οργανισμού, εμένα μου φαίνεται κολπάκι του Marketing, κυρίως, παρά διαφορά ουσίας. Μάλλον αυτό πραγματεύεται αυτός που σκάρωσε το ανεκδοτάκι. Αν υπάρχουν, ταυτόχρονα, 5-6 οργανισμοί που δηλώνουν φορείς του "Μοναδικού ορθού δρόμου"... ε, είναι ένα θέμα. Δεν νομίζετε? |
![]() |
|
|