![]() |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Έρευνα Αγοράς DC
Παράθεση:
Τέλος, μια και εκτιμώ το ότι θέλεις "να κάνεις μερικές βουτιές" πριν κάνεις το "Advanced" , αν θέλεις την γνώμη μου, μάθε πολύ καλά την χρήση των πινάκων και να έχεις μαζί σου σε κάθε σου βουτιά ρολόι και πίνακα. ![]()
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολύ, θα τα κοιταξω
![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σωστός ο Γιώργος Μπράβο.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() ![]() Το ερώτημά μου όμως είναι πως θέλω να αποφασίσω τι να πάρω από dc διότι έτσι και αλλιώς θα το πάρω. (τους πίνακες δεν τους σνομπάρω και φυσικά όπως τους διδαχθήκαμε όλοι, έτσι θα μάθω να τους χρησιμοποιώ όπως και εσείς). Χαζεύοντας λοιπόν λίγο στο ιντερνέτ έπεσα πάνω σε αυτό το site (http://www.scubastore.com/scuba-divi...to-vyper/517/p) και αναρωτιέμαι αν το θεωρείτε καλό σε σχέση τιμής –ποιότητας. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε αυτήν την τιμή? Απ’ότι διάβασα το συγκεκριμένο καλύπτει καταδύσεις air nitrox και gauge mode και μπορώ να το συνδέσω και στο sto pc για download profil. Κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας είναι αξιόπιστα τα suunto? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...και σε χαμηλότερη τιμή απο ένα e-shop που συμπαθώ περισσότερο ... http://www.lucasdivestore.com/store/...FUGNzAodHSd7ow |
|
|||
|
|||
Συμφωνω για το VYPER . Χρησιμοποιω το πρωτο μοντελλο VYPER που κυκλοφορησε (μερικες φορες σε συνδυασμο με πινακες ) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος . Για καποιον που θα κανει συνδυασμενες βουτιες (ADVANCED NITROX και πανω ) δεν κανει . Αν ομως θελετε να βουτηξετε με αερα μονον ή με NITROX EAN εως 40% , ειναι πολυ καλο (εκνευριστικα αυστηρο στους χρονους
![]() ![]()
|
|||
|
|||
suunto εχω και εγω φιλε μου..το d6.
απλα αψογο.ποτε δεν με κρεμασε,δεν εκανε κολπα,το βουταω το συγκεκριμενο απο το 2008 με την ιδια μπαταρια.φετος το χειμωνα θα το παω για σερβις... γνωμη μου παρε ενα ''καλο'' (σχετικο ειναι αυτο...), ουτως σωστε,να μην ψαχνεσαι παλι μετα απο κανα χρονο για κατι καλυτερο... d.c. + bcd + ρυ8μιστες, παρτα μια και καλη... μια στολη,τα πεδιλα και τα...μποτακια(!!!) ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη,απλα αναλωσιμα.καλυτερα ενα d.c. λιγο πιο ακριβο και ριξε την τιμη στο μαχαιρακι κατακαποιο τροπο...η παρτο λιγο αργοτερα. μην βιαστεις.ψαξτο. σιγουρα τα παιδια εδω θα βοηθησουν...τα βλεπεις και απο κοντα,ρωτα οσουν εχουν ηδη αυτο που ετοιμαζεσαι να παρεις κτλ... στα τρια παραπανω που σου εγραψα(d.c.,bcd και ρυ8μιστης),επειδη η8ελα να παρω(παντα κατα την δικη μου γνωμη) κατι ''καλο'',ειχα αργησει λιγο αλλα πηρα ο,τι καλυτερο μπορουσα... με αποτελεσμα να μην εχω αλλαξει τιποτα ακομα (αν και παντα 8ελουμε κατι παραπανω...!!!! απλα σταματησα να φωναζω στην κυρια μου οταν μπαινει sta hondos και κοιταει δεξια αριστερα... τα ιδια σκατα κανω και εγω στα καταδυτικα μαγαζια!!!!!!!!!!! ![]() η επιλογη δικη σου! ![]() |
![]() |
|
|