![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Άνθρωποι είμαστε...
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Άνθρωποι είμαστε...
Victor Frankenstein?
Experiments in the Revival of Organisms From Wikipedia, the free encyclopedia Part 1 Part 2 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 10-12-09 στις 10:35. |
|
||||
|
||||
Θεωρό πάντα προσωπική μου άποψη, ότι το πείραμα με το ζώο χωρίς σώμα δεν θα έπρεπε να έχει γίνει
![]() Μου αρέσει ότι σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι αυτό το πείραμα θα σώσει πολλές ζωές κατά την διάρκεια του πόλεμου , δεν μας λέει όμως ζωές χωρίς σώματα ποιο το νόημα ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω ![]() Δεν σας κρύβω ότι από το πρώτο part σοκαρίστηκα είναι όντως τραγικό , αμέσως αναρωτήθηκα πως βρέθηκε εκεί ένας σκύλος χωρίς σώμα ![]() ![]() Ο οποιοσδήποτε ζωντανός οργανισμός δεν έχει ανάγκη μόνο το αίμα και το οξυγόνο για να ζήσει και φυσικά θα ήταν ζήτημα ωρών ο θάνατος του σκύλου χωρίς σώμα λόγο ότι οι μύες του σκύλου αφού δεν υπήρχε τρόπος να τραφεί ( λογικό έτσι??? ![]() Δεν είμαι ο ειδικός να κρίνω αν το video ήταν fake αλλά αν δεν ήταν ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τον λόγο που έγινε ??? ![]() Και μετά εμείς τρέχουμε να κάνουμε τους άλλους να καταλάβουν ότι όλα είναι ζωντανοί οργανισμοί έστω και αν για αρκετούς δεν κουνάνε την ουρά τους η δεν γαβγίζουν…….. ![]() |
|
||||
|
||||
Η επιστήμη πληρώνεται, με τόσα όσα …ο Άρης γνωρίζει.
Έπειτα ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ε! αν δεν χρησιμοποιήσεις το φίλο σου, ποιόν θα χρησιμοποιήσεις; Σκέψου τώρα, να είσαι λέει ο κατασκευαστής της αντλίας αυτής και να βλέπεις να τη χρησιμοποιούν για τέτοιους σκοπούς; Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για τα ξενύχτια και τους κόπους σου; Και επιτέλους αυτά γίνονταν το 1940 τώρα όλα είναι διαφορετικά. Φαντάζεστε πόσο…… Έτσι προχωράει ο πολιτισμός. Νο γουέη αουτ. Γιεα Αφιερωμένο |
![]() |
|
|