![]() |
|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||||
|
||||||
Απάντηση: Ανελκύσεις αντικειμένων για έκθεση σε μουσείο
Βύρωνα, είσαι σίγουρα ο πιο κατάλληλος να απαντήσεις και θα σε εκμεταλλευτώ ''δημοσιογραφικά'', αν μου το επιτρέπεις φυσικά…
![]() Παράθεση:
Επιπλέον, αν (που δεν το εύχομαι), δεν μπορέσετε να πάρετε τις εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να ανελκύσετε εκθέματα από τα πλοία που έχετε αναφέρει, τι θα κάνετε ένα άδειο μουσείο; Υπάρχει κάποια βάση ευρημάτων που να δικαιολογεί την ίδρυση μουσειακού χώρου (με σκοπό την μελλοντική επέκταση); Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Εσύ θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας την γνώμη σου για όσα ακούστηκαν; Nομίζω ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την καταδυτική κοινότητα. Παράθεση:
ο Θωμάς έχει τις απόψεις του και εγώ τις δικές μου. Χρέος μας είναι να φιλτράρουμε τις όποιες ''αερολογίες'' αλλά και να διερευνήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν απορρίπτω κάτι επειδή το είπε ο Ygrasias και δεν αποδέχομαι κάτι επειδή το είπε το φιλαράκι ο Γιάννης. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, στην ΒΑΣΗ του. Δεν θέλεις διάλογο για όσα ακούστηκαν; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη emmy : 23-04-10 στις 23:01. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Ξανά συγνώμη για το ανάλαφρο ύφος... ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλά εξήγησε μου γιατί συνδέεις τα όσα εγώ αναφέρω, τα οποία τα αντλώ από ένα επίσημο φόρουμ ενός δήμου, με κάτι τόσο άσχετο; Έχω δώσει δικαίωμα στα 5 χρόνια που ασχολούμαι με τις καταδύσεις ότι σκέφτομαι ή πράττω ''ελαφρά'' ώστε να αξίζω τέτοια αντιμετώπιση; |
|
||||
|
||||
Η απάντηση δηλαδή του Βύρωνα
Παράθεση:
Ως προσωπικά θιγμένος από τις άθλιες κατηγορίες που έχουν φθάσει στ' αυτιά μου από ανάλογη φάση (βλ. συνεργασία με Greenpeace για τη δράση στη Γυάρο), θέλω να θυμίσω σε όσους διαβάζουν την αναλογία του θέματος, που κάπως έτσι ξεκίνησε και τότε... ![]() |
|
||||
|
||||
Α, και κάτι ακόμη που ξέχασα να σου πω...
Η πηγή σου Έμμυ φροντίζει να μην ονοματίζει όταν κατηγορεί (αυτούς που δε γουστάρει) χωρίς στοιχεία, γιατί αυτό συνιστά παράνομη πράξη, ηθικά κατακριτέα από αρχαιοτάτων χρόνων, τη συκοφαντία. Προτείνω, οποιοσδήποτε θέλει να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε, να φροντίζει να μαζέψει ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πριν αποφασίσει να παίξει με την υπόληψη των συνανθρώπων του. Οι ψύλλοι στ' αυτιά δεν αρκούν. Σου θυμίζω ότι μιλάω ως παθών. Ελπίζω να με καταλάβεις. ![]() |
|
||||
|
||||
Γιάννη,
Ποιο από τα ερωτήματα που έθεσα πιστεύεις ότι δείχνουν δόλο, κακοπιστία ή αμφισβήτηση προς οποιονδήποτε; Γιατί προσπαθείς να υποβαθμίσεις την ουσία των ερωτημάτων που έχω θέσει στον Βύρωνα ; Ξαναλέω: τα ερωτήματα μου, προέρχονται από το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο φόρουμ της Κέας. Το αν έτυχε να μπω στο συγκεκριμένο φόρουμ επειδή το έθιξε κάποιος άνθρωπος που δεν τυγχάνει κοινής αποδοχής, δεν νομίζω ότι υποβαθμίζει την ουσία του θέματος ή την πραγματική μου περιέργεια για το πως λειτουργούν κάποιοι μηχανισμοί. That's all!!! Επίσης νομίζω πως οι συνεχείς παρεμβάσεις σου ''ελαφρού τύπου'', θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν τον κόσμο να συζητήσει το θέμα, και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε, έτσι δεν είναι; Δεν έχω ιδέα γιατί πράγμα μιλάς όταν αναφέρεσαι στην Γυάρο μιας και δεν συμμετείχα…αν θες όμως μπορούμε να το συζητήσουμε κάπου αλλού… ![]() Φοίβε, το ποστ σου εμφανίστηκε ως δια μαγείας τώρα, αλλά νομίζω οτι σε καλύπτω με την απάντηση μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη emmy : 23-04-10 στις 23:51. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σιγά μην έχουν ίδια αξία όλες οι γνώμες κι όλες οι απόψεις. Προφανώς και έχει τεράστια σημασία το ποιος λέει τι, το ποια είναι η αξιοπιστία του καθενός και κυρίως ποιες είναι οι προθέσεις του. Αλλιώς να ανοίξουμε κι ένα θέμα για το αν οι αρχαίοι έλληνες κατά Λιακόπουλο κατάγονται απευθείας από τους εξωγήινους. Και μην υποτιμάς το θέμα λέγοντας "το είπε το φιλαράκι ο Γιάννης" γιατί ο Γιάννης έχει αποδείξει χρόνια τώρα ότι πριν πει μια κουβέντα, έχει ψάξει συστηματικά για να είναι σίγουρος πως ξέρει τι λέει και αντίστοιχα ο Θωμάς έχει αποδείξει (μετά από παρουσία πολλών ετών και 3 διαγραφές από όλα τα γνωστά καταδυτικά fora, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που βρίσκεται αυτή τη στιγμή) το ταλέντο του να σπέρνει τη διχόνοια με κάθε θέμα που ανοίγει, ανακατεύοντας εντέχνως μισό κιλό αλήθεια με 2 κιλά φήμες και θεωρίες συνομωσίας, μπερδεύοντας τις λέξεις εν είδει ηλίθιου χιούμορ για να αποφύγει τις μηνύσεις που πιθανόν να του 'ρχόντουσαν βροχή. Το θέμα του μουσείου όπως και το θέμα τυχόν παράνομων ανελκύσεων είναι πολύ σημαντικό και συμφωνώ να το συζητήσουμε - αλλά δεν είναι καθόλου καινούργιο - ούτε θα λυθεί αύριο. Το να ασχολείσαι πάλι με τις φήμες και τα υπονοούμενα που διασπείρει ο Θωμάς -γιατί απο κει ξεκίνησε η κουβέντα- είναι τόσο σημαντικό όσο το τι είπε η μια κουτσομπόλα στη διπλανή της, για να χαρεί που θα τη δει να μαλλιοτραβιέται με τη γειτόνισα. Εεε κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουμε τελικά με τι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε και με τι όχι - όπως μπορείς να μαντέψεις, εγώ έχω ήδη αποφασίσει εδώ και καιρό ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 24-04-10 στις 00:43. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Δεν έχω ψάξει τίποτα. Αυτό που υπερασπίζομαι δεν είναι το Βύρωνα προσωπικά, αλλά τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων όσοι τυγχάνουν παρόμοιας αντιμετώπισης, αντιμετώπισης που έχω λάβει προσωπικά στο παρελθόν από αντίστοιχη φάση, για παρόμοιους λόγους._ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() Εγώ την αξιοπιστία που μου βγάζεις ήθελα να τονίσω και τις προθέσεις σου - γιατί έχουμε φτάσει να ισοπεδώνουμε όλους και όλα. Δεν είπα ότι έγινες και ειδικός στα απανταχού ναυτικά μουσεία ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν όσα ακούγαμε από αυτή την πηγή ήταν έστω και κατά ένα τέταρτο αλήθεια (κατά τη συνταγή του Φοίβου) εγώ προσωπικά θα είχα αυτοκτονήσει με το ποιον του ήθους και των πράξεών μου έως τώρα ![]() Νισάφι πια. Δεν επανερχόμαστε καλύτερα σε αυτή την κουβέντα όταν θα έχουμε κάτι απτό να συζητήσουμε αντί να ξεκινάμε λαϊκό δικαστήριο στηριγμένο στις νεφελώδεις ιδέες που μας πέρασαν από το μυαλό δίκην έκλαμψης; Κρίμα τόσο ξόδεμα...... ![]()
|