![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επικινδυνος ιος !!!
Υπάρχει ένας ιός, πολύ επικίνδυνος, ο οποίος μεταδίδεται ηλεκτρονικά, προφορικά ή μέσω επαφής.
Ονομάζεται Worm Overload Recreational Killer (WORK) (στα ελληνικά Δουλειά ή Εργασία). Αν τον συναντήσετε σε συνάδελφο, προϊστάμενο ή κάποιον άλλο αποφύγετε κάθε επαφή. Ο ιός αυτός θα σβήσει εντελώς την προσωπική σας ζωή. Αν έρθετε σε επαφή με τον work βάλτε μια μπλούζα ή ζακέτα πάρτε δυό καλούς φίλους και πηγαίνετε κατευθείαν στην πιο κοντινή ταβέρνα. Παραγγείλετε αμέσως το αντίδοτο που λέγεται WINE (Work Elimination Neutralizer Extract) (στα ελληνικά Κρασί) ή BEER (Bothersome Employer Elimination Rebooter (στα ελληνικά Μπύρα). Πάρτε το αντίδοτο μέχρι να νοιώσετε καλά και ο ιός θα βγει εντελώς από το σύστημα σας. Στείλε αυτό το μήνυμα σε 5 φίλους. Αν δεν έχετε 5 φίλους σημαίνει ότι έχετε ήδη προσβληθεί από τον ιό και ότι ο ιός ελέγχει απόλυτα την ζωή σας.
|
||||
|
||||
Απάντηση: Επικινδυνος ιος !!!
![]()
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι πως έχω πάθει overdose από τα πολλά antivirus (mundial, μπύρες, καφέδες, θάλασσα κτλ) και ούτε καν με αγχώνει η ύπαρξη του ιού...
Λες να κινδυνεύω περισσότερο;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Εγώ πάλι έχω κολλήσει ένα άλλο ιό. Λέγεται anadoulia (no-work).
Συμπτώματα : νύστα, κούραση χωρίς να κάνεις τίποτα , νεύρα και αυθόρμητο ξεστόμισμα μπινελικιών! Θετικά: χρόνος για καταδύσεις ![]() ![]() ![]() Α ρε Εθνική ...πάρε το Μουντιάλ και η Βουλή θα καεί! ![]() ![]() |
![]() |
|
|