![]() |
|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως αντιδρούμε σε πληροφορία ψαρομπούκαλου??
Χωρις να γινομαι χαιρεκακος , προτιμω να εχουν πληρη αγνοια κανονων προσωπικης τους ασφαλειας . Δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ λογο να ενδιαφερομαι ή να φροντιζω για την ασφαλεια τους . Ισως , μετα απο πολλα αποτροπαια τετοιου ειδους ατυχηματα , καποιοι να απογοητευτουν και να μην ξαναψαρεψουν με μπουκαλες .
Επαναλαμβανω , δεν χαιρομαι καθολου με τα ατυχηματα , αλλα ειναι κι αυτα μαθηματα . Αφηστε που .... ζουν και αναμεσα μας . Η (κωλο)μαγκια βλεπετε , ειναι χαρακτηριστικο της φυλης μας .
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μετά από όσα έχω δει, διαβάσει, μάθει, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ασφαλής συνδυασμός Αυτόνομης και Ψαροντούφεκου. Απλά δεν υπάρχει. Όσο και να διαβάσουν, όσο και να το ψάξουν, απλά θα καταλήξουν στο ότι δεν γίνεται. Η ασφαλής κατάδυση έχει πλάνο. Το ψαρομπούκαλο δεν έχει. Η ασφαλής βαθειά κατάδυση στοιχίζει σημαντικά σε χρήμα, χρόνο και κόπο. Τα ψάρια είναι πολύ φτηνότερα. ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() Για να μην σας απογοητέυω, ακόμα και με τα φραγγα για ιατρικές εξετάσεις (και δε λέω για το "χαρτί" που παίρνουμε και από τον γνωστό μας, ασχετα αν είναι ... παιδιάτρος ΩΡΛάς...) ![]() Άστα να πάνε λοιπόν. Οσοι θέλουν να ασχολούνται με τα ψαρομπούκαλα, το κάνουν επειδή γι αυτούς είναι τρόπος. Επιλογή τους είναι. Ε, ας λουστούν και τις όποιες ... καταδυτικές και νομικές συνέπειες... ![]() Ας ακολουθούν ΠΙΣΤΑ τις αναφορές των δημοσιογράφων και ας βάζουν .. οξυγόνο στις φιάλες τους ! Ξέρετε, και η εκπαίδευση κοστίζει κόπο, χρήμα και χρόνο... ![]()
|
||||
|
||||
Μερικές ανταπαντήσεις στις απαντήσεις στον προβληματισμό που έθεσα ...
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Οτι και να εννοείς πάντως, εγώ που έκανα μια συγκεκριμένη επιλογή στο ελάχιστο χρονικό περιθώριο που είχα, δεν αισθάνομαι συνένοχος με όποιον κάνει επιλογές τύπου ψαρομπούκαλου. Την δε αγάπη και την αγωνία μου για την φύση γενικά, προτιμώ να την δείχνω με την στάση μου στην ζωή καθημερινά. Παρακάτω ένα πολύ μικρό βιντεάκι που πρόλαβε να πάρει ο Νίκος με το κινητό του. Είναι ... ανάποδο, αλλά κάτι φαίνεται τελικά
|
||||
|
||||
γιωργο δεν αμφισβητει κανεις την αγαπη σου για τη θαλασσα!
οπως επισης δεν σε θεωρω συνενοχο του καθε ψαρομπουκαλου... σε προβοκαρω ομως επειδη πραγματικα θα ηθελα την επομενη φορα να λειτουργησεις διαφορετικα... |
![]() |
|
|