![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Μυλοκοπή 10/6
1. Physalia
2. Grandbleu 3. fivos 4. Χρήστος, 5. Ingeborg 6. Θάνος 7. 8. 9. 10. 11.
|
||||
|
||||
|
Λόγω δοκιμών το ΣΚ στο trelares, δεν θα μπορέσω να είμαι για βουτιά ή/και διανυκτέρευση. Θα κανονίσω να σας επισκέφτώ από Κιάτο...
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Physalia
2. Grandbleu 3. fivos 4. Χρήστος, 5. Ingeborg 6. Θάνος 7. Vasilis 8. 9. 10. 11. ___________
|
||||
|
||||
|
μια και θα είμαι εκεί κοντά λέω να περάσω μια βόλτα να πω την καλησπέρα μου.
![]() ας είμαστε λίγο τυχεροί να το πετύχουμε έτσι...
Oh it's a mystery to me. We have a greed, with which we have agreed... and you think you have to want more than you need... until you have it all, you won't be free. Society και εδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jdim : 07-06-07 στις 17:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Μάλλον +2 φίλοι που δεν είναι ακόμα μέλη του συλλόγου
![]()
|
||||
|
||||
|
εεε δε θά ναι και έτσι...
την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι πολύ καλά, ίσως το Σάββατο να φυσάει λιγουλάκι... για δροσιά... εγώ πάντως ξεκινάω σε λίγο για Κιάτο... Αύριο όποιος είναι Μυλοκοπή ας πάρει ένα τηλέφωνο... |
|
|
|||
|
|||
|
1. Physalia
2. Grandbleu 3. fivos 4. Χρήστος, 5. Ingeborg 6. Θάνος 7. Vasilis 8. Nikos 9. Areti 10. 11. |
|
|
||||
|
||||
|
Δυστυχως δεν καταφερα με το σαραβαλακι μου να κατεβω κατω
. Πηγα στο πλατωμα γυρω στις 11:30 και περιμενα μεχρι τις 12:30 αλλα δεν περασε κανεις με 4x4 . Καποιος ανεβηκε με Lada και μου ειπε πως ηδη ειχατε καταδυθει . Την επομενη φορα θα ερθω με τετρακινητο.![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Εγώ μόλις είχα κατέβει το ίδιο και ο Μπάμπης που είχαμε 4x4... Σόρρυ για την ταλαιπωρία ![]() ![]() Την επομένη θα συνεννοηθούμε και με κινητό
|