Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Ο πρώτος μου εξοπλισμός
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό;

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-10-10, 16:29
george15 george15 is offline

Απάντηση: εξοπλισμος.. ακουω γνωμες...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο miouos Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα απο αρκετο καιρο ψαξε ρωτα κτλ....κατα 90% ειμαι για τα παρακατο προιοντα και θα ηθελα μια τελευτεα γνωμη.... ευχαριστω..

στολη- waterproof W1 5mm (φερμουαρ στην πλατη)

bcd-poseidon BESEA W50

regulator- poseidon jetstream +mk3+χταποδι jetstream

maska mares liquid vision

fins και αλλα ψηλα δεν ξερω ακομα..

Mk3-jetstream πισω απο το μοδερνο ειναι το κλασικο .
Ο jetsream σαν δευτερο σταδιο παραγεται απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 και φυσικα ειναι ενα δευτερο σταδιο up stream .
Διαθετει ενα κουμπι συν πλυν το οποιο αφορα αποκλειστικα και μονο την αποθηκευση του και οχι την παροχη του κατα την διαρκεια της καταδυσης . Η λειτουργια του ειναι αξιοπιστη και αναμφισβητη κατι που αποδυκνειεται μεσα απο τα χρονια λειτουργιας του και εμπιστοσυνης που του εχουν δειξει σωματα ασφαλειας, στρατος , ναυτικο , επαγγελματιες δυτες , εξιδικευμενοι , και αλλοι ανα τον κοσμο .
Φαινομενα freeflow μπορει να παρουσιασει οπως και ο καθενας ρυθμιστης .κυριως για τους λογους που αφορουν την συντηρηση του αλλα το σωστο και προβλεπομενο service ..και οχι απο την κακη λειτουργια του ιδιου ρυθμιστη .
Προσωπικα απο το 1986 που τον συναντησα τον ερωτευτικα τον εμπιστευτικα σε καθε μορφης καταδυσης μου .
Βεβαια για να εχω αντικειμενικη αποψη στην προσωπικη μου συλλογη υπαρχουν και αλλοι ρυθμιστες οχι μονο της poseidon αλλα και αλλον εταιριων .οσο αναφορα το καινουργιο πρωτο σταδιο δεν ειναι απλα αξιολογο και αξιοπιστο αλλα αρκετα πρωτοποριακο. Αποψη μου λοιπον περα απο διαφορες κατευθυνσεις μια κατευθυνση θεωρω σημαντικη ...............
Να τον δοκιμασεις αλλα αφου πρωτα εχεις δοκιμασει τους υπολοιπους για να καταλαβεις την διαφορα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 27-10-10 στις 10:00. Αιτία: Συνονόματε μην χρησιμοποιείς κεφαλαία (είναι σαν να φωνάζεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:52.