![]() |
|
|||||||
| Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό; |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Internet Shopping
Παράθεση:
1. Να παραγγείλεις ΜΟΝΟ προϊόντα που κατατάσσονται στην κατηγορία sports (σχεδόν όλα εκτός από ότι μπαίνει στην μπρίζα ή έχει μπαταρίες) και σε καμία περίπτωση ηλεκτρονικά 2. Να σου τα στείλουν με USPS (τα αντίστοιχα ΕΛΤΑ των USA, τα οποία συνεργάζονται με τα δικά μας ΕΛΤΑ) [προσοχή: άλλο USPS άλλο UPS] 3. Η παραγγελία να μην είναι μεγαλύτερη από 1ΧΧ$ (το ποσό παίζει, άλλοι λένε 100$, άλλοι 120$, άλλοι περισσότερο, γενικά υπάρχει κάποια μικρή ανοχή) Εάν ισχύουν ταυτόχρονα όλα τα παραπάνω (1)+(2)+(3), περνάει το δέμα από Υπηρεσία Αξιών του Τελωνείου, βγαίνει χωρίς δασμούς και πληρώνεις ένα μικρό ποσό 3€ στα ΕΛΤΑ την ώρα της παραλαβής. Εάν δεν ισχύουν κάποιο ή κάποια από αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν επιβαρύνσεις, που ξεκινάνε από 60-80€ και κανείς δεν γνωρίζει που μπορούν να φτάσουν κατά περίπτωση. ![]() Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι "ελληνικές" πατέντες, δηλαδή είτε να βρεις κάποια eShops που μπορούν να στα στείλουν υποτιμολογημένα είτε να σου τα στείλει κάποιος ιδιώτης - φίλος σου από εκεί ως ιδιωτικό δέμα / δώρο κλπ. Το ρίσκο και η ευθύνη βέβαια για τις παρατυπίες/παρανομίες σε κάθε περίπτωση είναι δικό σου! ΥΓ: Τις εποχές που η ισοτιμία €-$ ήταν 1-1,5 οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές στο USA. Ακόμη και σήμερα οι τιμές είναι χαμηλές (αλλά όχι σε όλα τα προϊόντα, πχ μερικές φορές τα ευρωπαϊκά είναι ακριβότερα στο USA) Αυτό που ισχύει σίγουρα είναι ότι τα προϊόντα από USA είναι ποιοτικά καλύτερα και καλύτερων προδιαγραφών (ακόμη και τα τυποποιημένα συγκεκριμένου brand) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tecrec : 26-10-10 στις 17:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση ,δυστηχως προκειτε για ηλεκτρονικο συστημα που θελω να βαλω στο σκαφος μου.
Βρηκα πολυ δελεαστικη την τιμη αλλα αν ειναι να πληρωσω εδω τα επιπλεον εξοδα συμφερει να το παρω απο δω... και παλι ευχαριστω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα εγω παντως παραγγειλα πραγματα απο scubastore και ομολογω οτι εχουν αργησει κοματακι!
Η παραγγελεια εχει ξεκινησει απο 22 του προηγουμενου μηνα και ακομα να φανει! Τους εχω στειλει 3 μυνηματα και δεν μου εχουν απαντησει! Tα πραγματα θα ερθουν με dpd εχω αρχισει και ανχωνομε! Καμοια συμβουλη παιδες? |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελος καλο ολα καλα!
Για να μην τα πολυλογω το δεμα μου ηρθε μετα απο τηλ που πηρα στην Ισπανια. Ειχαν κανει πατατα και μολις τους πηρα τηλ το δεμα μου ηρθε την αλλη μερα με αλλη μεταφορικη! Τεσπα θα το ξανασκεφτω να ξαναπαραγγειλω πραγματα απο κει,εχουμε που εχουμε τα προβληματα μας θα προβληματιζομαστε και για τις παραγγελειες μας? Δεν λεει!Παλι καλα που τους πηρα αλλιως ακομα το δεμα μου θα ψαχνα! |
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
Μπορεί εσύ να είχες μια λιγάκι δυσάρεστη εμπειρία, όμως να ξέρεις οτι για το συγκεκριμένο site ακούγονται - κυρίως..- καλά λόγια. Έχω κάνει δύο παραγγελίες από το scubastore και όλα κύλισαν ομαλότατα (άψογα θα έλεγα..) και με τις δύο! Στην δεύτερη παραγγελία μάλιστα, όπου το προϊόν δεν υπήρχε σε stock, με ενημέρωσαν αμέσως οτι θα υπάρξει καθυστέρηση, ενώ στην συνέχεια ελάμβανα step by step ενημέρωση, μέχρι την στιγμή της αποστολής. Κολλήματα ή λάθη κατά την διαδικασία προετοιμασίας μιας αποστολής, συμβαίνουν και στα καλύτερα μαγαζιά! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνω φιλε με τα λεγομενα σου.Και για αυτο παραγγειλα απο κει εχοντας ακουσει τα καλυτερα.
Αλλα τι γινετε τωρα,αν εχεις προπληρωσει 2500 ευρα και βλεπεις οτι κατι στραβωνει για οποιονδηποτε λογο,τοτε αρχιζεις και ανχωνεσε και λες τι γινετε. Εγω παραγγειλα για πρωτη φορα και δεν γνωριζα πρωσωπικα την ποιοτητα του σαιτ. Και μυνηματα εστειλα και φαξ και απαντηση δεν επερνα!Τελικα μεσω τηλ βρηκα τις απαντησεις που εψαχνα! Ολα καλα! ![]() ![]() |
![]() |
|
|