![]() |
|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μουσικές που μας αρέσουν και μας εμπνέουν...
Φουρώ την φουστανέλαμ', τα τσαρούχιαμ' τα δυο Παίρνω και το walkman με την Δόμνα την Σαμιό Τρώω κι ένα χαμπεργκερ με περισσό το τσίλι Κρεμάω και του Κίτσου το σουπερ καρυοφίλι Φιλάω την Αστέρω, φιλάω την Μαλάμω Και καβαλάω τ' άλογο που έκαμε και άμμο Χτενίζου του μουστάκιμ', βάζω και ζηλές Κι ας με λέει ου Μπούτσαρης πως είμαι και λελές Παστώνω το μαλλί μου σαν τα κινητά του Τζη Μα εγώ όταν θα τα κόψω θα 'μαι σαν τον Ρακιντζή Έτσι εγώ τους Τούρκους θα κατατροπώνω Και θα χω και γυαλί σαν του μπεκερε, μπεκερε Μπόνο Και μες στης μάχης τον καπνό, πάνω στου παραμύθ' Θα κάνω κι ένα διάλειμμα να φάω ένα κρομμύδ' Έτσι αν μια τουρκάλα την ερωτευτώ Θα την απομακρύνω, στα μούτρα θα ρευτώ Κοιτάξτε περηφάνια στο άσπρο άλογό μου Στο 'να χέρι το σπαθί, στο άλλο το κινητό μου Εγώ είμαι ο γέροντας που είμαι απ' το Μοριά Κι ελεύθερος θα είμαι, ποτέ μου με λουριά Ρε φάτε χώμα ρε, εγώ είμαι ο τσηφ Τραβάω και πιο γρήγορα από τον Λη Βαν Κληφ Κι αν είναι καν πρόβλημα που θέλεις να στο fix Θυμήσου, I can do it μονάχα in the mix Έχω το μαλλί μ', την τρομερή την ράστα Με θέλουν αρχηγό ούλοι στην επανάστα Εγώ είμαι ο Κανάρης, γνωστός πυρπολητής Από μικρός το ήξερα πως θα είμαι κι εμπρηστής Στις καρδιές των κοριτσιών εγώ, την πρώτη νιότη Όλες περιμέναν ν' αγαπήσουνε νησιώτη Με την Μπουμπουλίνα χορεύαμε στην ντίσκο Ακούγαμε Φατμέ, την βρίσκω με το ρίσκο Και η Φατμέ η τουρκάλα με γούσταρε πολύ Μα ο Κολωκοτρών'ς της ρεύτηκε στ' αυτί Την πήρe μυρωδιά την σκορδαλιά Κι έπεσε ξερή στην δική μου αγκαλιά Μα ζήλεψε πολύ κι η Μαντώ η Μαυρογέ Και πέταξε επάνω μου τραπέζι εμαγέ Θα 'κανα και ματ στον Καραϊσκάκ' Τότε οι στεριανοί δεν είχαν μάθει σκάκ' Κι έτσι την κοπάνησα και γύρισα στου πλοίου Παρέα με το τσούρμο μου να φύγουμε για Χίου Σαράντα δυο πλοιάρια του τούρκου Κιουταχή Πήραν στο κυνήγ' το δικό μου Ι.Χ Εγώ όμως δεν ταράχτηκα, χτύπησα μια μπύρα Κι έβαλα μπροστά τον βενζινοκινητήρα Το πλοίο το δικό μ' είχε πια σαλπάρ' Και πάνω στο κατάρτ' πετούσανε οι γλαρ' Την έκανα λαμόγια κι έφυγα στ' ανοιχτά Φίλοι τουρκαλέοντες έχετε τώρα γεια Εμένα το μαλλί μ' δεν έχει πιτουρήθρα Με θέλουν αρχηγό όλοι στη ναυαρχίδα ! ![]() |
|
||||
|
||||
Bruce Dickinson - Navigate The Seas Of The Sun
|
||||
|
||||
NIGHTWISH - Nemo
|
||||
|
||||
Rod Stewart - Sailing
|
|
|||
|
|||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 19-12-10 στις 02:11. |
|
||||
|
||||
[quote=m3n3m3n3;45326][/quot
το φωνητικό μέρος είναι αυτοσχεδιασμός...! |
|
||||
|
||||
Περί Μαγείας ...
Peter Green - Black Magic Woman Got a black magic woman I got a black magic woman Yes, I got a black magic woman Got me so blind I can't see But she's a black magic woman And she's tryin' to make a devil out of me Don't turn your back on me baby Don't turn your back on me baby Yes, don't turn your back on me baby You're messin' around with your tricks Don't turn your back on me baby 'Cause you might just break up my magic stick Break: You got your spell on me baby You got your spell on me baby Yes, you got your spell on me baby You're turning my heart into stone I need you so bad, magic woman, I can't leave you alone Yes, I need you so bad Well, I need you darling Yeah, I need you darling Yes, I want you to love me I want you to love me Whoa, I want you to love me, ah Whoh, yeah Oh, whoa, baby Yes, I need your love Oh, I need your love so bad I want you to love me ---------------------------------------- Screaming Jay Hawkings - I Put a Spell on You I put a spell on you 'Cause you're mine You better stop the things you do I ain't lyin' No I ain't lyin' You know I can't stand it You're runnin' around You know better daddy I can't stand it cause you put me down I put a spell on you Because you're mine You're mine I love ya I love you I love you I love you anyhow And I don't care if you don't want me I'm yours right now You hear me I put a spell on you Because you're mine
Γιώργος Κυπραίος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geogeo : 19-12-10 στις 04:13. |
![]() |
|
|