Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικοί προορισμοί & Προτάσεις για κατάδυση. > Καταδυτικά Ταξίδια στο Εξωτερικό
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-)

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #7  
Παλιά 17-10-07, 16:16
Το avatar του χρήστη sfougarisb
sfougarisb sfougarisb is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 05-06-2007
Μηνύματα: 168
Απάντηση: Ποιο είναι το καλύτερο μέρος στο εξωτερικό για καταδυτική εκδρομή;

Με τη μικρή ταξιδιωτική εμπειρία θα πρέπει να συμφωνήσω ότι το value for money που προσφέρει η Ερυθρά είναι απλά ανεπανάληπτο. Ιδιαίτερα αν κάποιος "αντέχει" το υπερεντατικό πρόγραμμα βουτιών που προσφέρουν τα liveaboards.

Προσοχή όμως, τα liveaboads δεν είναι για "χλιαρούς" δύτες (εννοώ χλιαρούς με την ιδέα της κατάδυσης, όχι τις κομάντο-ικανότητες / εκπαιδεύσεις τους), και σε καμιά περίπτωση για μη-δύτες. Αν πάρετε το σημαντικό σας ήμισυ, που δεν βουτά, μαζί σας υποσχόμενοι ηρεμία, θάλασσα και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, την πατήσατε (ή λύσατε το πρόβλημα...). Απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει κανείς για τόσες ώρες που ο υπόλοιπος κόσμος μπαινοβγαίνει στη θάλασσα.

Αν τα χρήματα είναι λιγότερο θέμα, και η εκδρομή δεν είναι "αυστηρά" καταδυτική, άρα απαιτούμε ποιότητα στην επιφάνεια (τοπία, κουλτούρα, ζωή, αγορές, φαγητό), αλλά ΚΑΙ κορυφαίο diving, τότε το Bali για μένα ότι καλύτερο είχα την τύχη να επισκεφτώ μέχρι τώρα.
Απάντηση με παράθεση
 



Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:49.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.