![]() |
|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Προειδοποίηση Νομαρχίας Αθηνών για επικίνδυνο ψάρι
Το συγκεκριμενο ψαρι που ανηκει στα, κοινως λεγομενα Puffer, (αυτα τα φουσκομενα που πουλανε για τουριστικα ειδη
![]() ![]() Edit: Επικρατεί ενα μικρο μπερδεμα εαν μιλαμε για καποιο Takifugu ή για Lagocephalus sceleratus... Για το Lagocephalus sceleratus μπορειτε να δειτε ΕΔΩ ... το ψαξιμο συνεχιζεται ![]()
Μάνος Ματσάκης - Manogr ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manogr : 06-06-07 στις 13:52. |
|
||||
|
||||
Μάνο όπως και να'χει (δεν γνωρίζω καλά καλά τα μεσογειακά ψάρια, πόσο μάλλον τα τροπικά) το πρόβλημα δεν αλλάζει. Θα μου φαινόταν περίεργο βέβαια να το έχουν αναγνωρίσει λάθος. Όποιο κι αν είναι πάντως από τα Tetraodontidae το θέμα των τοξινών παραμένει... (αν δεν απατώμαι πολύ
![]() Απ'ό,τι φαίνεται η ευρώπη έχει απαγορέψει γενικά το εμπόριο των ειδών της οικογένειας http://www.fishbase.org/Summary/Fami...ary.cfm?ID=448
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 06-06-07 στις 14:50. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
.επιτρεπετε η πωληση για ενυδρεια (οχι ομως ψαριων σαν και αυτο που φτανουν τοσο μεγαλα μεγεθη
Αυτο δυστυχως δεν ισχυει , διοτι συχνα περνωντας απο κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης , βλεπω στην βιτρινα τον δευτερο (ο πρωτος πουληθηκε) black tip oceanic shark να τον εχουν σε ενυδριακι δυο-δυομισυ μετρων (τεραστιο για ενυδρειο , κλουβακι για τετοιο πλασμα ) . Οταν διαμαρτυρηθηκα μου ειπαν απλα οτι οσο τον κρατας σε μικρο χωρο δεν μεγαλωνει . ΟΚ , δεν θα μεγαλωσει , οπως και πολλα αλλα . Ειναι θλιβερο ομως το θεαμα κατα την δικη μου προσωπικη αποψη παντα . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|