![]() |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Wing για μονή μπουκάλα
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!
![]() Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν πούμε ότι δεν θα χρησιμοποιώ το wing αυτό με στεγανή ή/και stage κλπ το 25άρι δεν θα είναι πολύ οριακό με 5άρα στολή 2 κομμάτια και 18άρα μπουκάλα? (η χειρότερη περίπτωση δηλαδή). Αν έβγαζαν 30άρι θα ήταν ιδανικό αλλά το 25άρι το φοβάμαι λίγο ειδικά αν χρειαστεί να βοήθήσω με το δικό μου bcd σε μια δύσκολη κατάσταση. Δυστυχώς τα 30άρια που έχω βρεί εγώ σε τέτοιο στυλ για μονή έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή (πχ halcyon) γι'αυτό και συζητάω για το συγκεκριμένο. Θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν το έχω στα χέρια μου και το βουτήξω 2-3 φορές. Καλές βουτιές! |
|
||||
|
||||
Ένα wing JT-30 της IST θα μπορούσε να ήταν μια εναλλακτική επιλογή. Η σχέση ποιότητας/τιμής είναι καταπληκτική. Στην ουσία είναι ένα ΟΕΜ Hollis με λίγο διαφορετικό inflator.
/GKAM
|
|||
|
|||
Καλησπέρα κι απο μένα.
Καταρχάς να εκφράσω την άποψη μου ότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να βουτήξεις ποτέ με 18άρα φιάλη. Πολλά τα κιλά και η παραπάνω αυτονομία που σου προσφέρει εκμηδενίζεται ανάλογα με το πλάνο της βουτιάς σου. Για της συνήθης βουτιές που κάνουμε ως recreational δύτες μια 12αρα είναι μια χαρά. Άντε και 15 για να μας περισσεύουν λίγα περισσότερα bar για την στάση ασφαλείας. Λίγο άσχετο με το κυρίως θέμα όμως αυτό ![]() Για να περάσω στο ζουμί θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τα Frog Indigo, Apeks WTX3 κσι φυσικά το wing της IST που προαναφέρθηκε. Για το IST δίνεις 35ε για να πάρεις ένα άλλο inflator λίγο πιο ποιοτικό και σου μένει αυτό που έχει πάνω για backup. Κοίτα όμως και το WTΧ (ρώτα στο ΜΑΡΑ). Αν κρίνω απο το WTX6, πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό wing. ![]() |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις!
![]() Σήμερα μου ήρθε το S38 (που στην ουσία είναι 34-35 απ'ότι έμαθα και θα επανέλθω μετά το ΣΚ με feedback από τις βουτιές. ![]() |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φίλε σκέφτομαι να αγοράσω τον ίδιο ασκό αν έχεις χρόνο στείλε ένα PM για να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
Mε το Tecline donut 17 με 15άρα και στεγανή είμαι μια χαρά. Καλοκαίρι που βούτηξα 2-3 φορές με 18άρα, πάλι δεν είχα κάποιο θέμα.
Δείτε και αυτήν την επιλογή ![]() Καλές βουτιές! |
![]() |
|
|