|  | 
| 
 | |||||||
| Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... | 
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Απάντηση: Πλήρωση φιαλών με μολυσμένο αέρα.
			 Παράθεση: 
 Εγώ απλώς δεν ξαναπήγα.  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Παράθεση: 
 Ορισμένοι εισαγωγείς μάλλιστα το έβαζαν και προληπτικά σε νέες φιάλες. Με την βελτίωση της ποιότητας των φιαλών αλλά καί την εισαγωγή του nitrox αυτή η πρακτική σταμάτησε. Μερικοί "παλαιοί" όμως κάνουν χρήση ακόμα και σήμερα. Οι φιάλες με έσωτερική επικάλυψη παραφίνης έχουν μία χαρακτηριστική μυρωδιά. Σίγουρα θα προτιμούσα τη μπουκάλα αλάδωτη. /GKAM 
				__________________ www.kamarinos.com/scuba | www.dirgreece.gr | www.wreckdiving.gr Calvin: "Why waste time learning, when ignorance is instantaneous?" | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν δωρακι απο τον υδροστατικο . Ειχα το ιδιο προβλημα απο το γεμισμα του Σαββατου απο το ιδιο καταστημα . Τηλεφωνησα στο καταστημα και με διαβεβαιωσε οτι θα κανει τους απαραιτητους ελεγχους και κινησεις για να μην ξανασυμβει . Το κακο ειναι οτι γεμισα και την δευτερη μου (μια 15αρα) και τωρα πρεπει να την αδειασω και πιθανως καθαρισω , κατι που αποκλειεται να κανω , οποτε μαλλον οταν την βουτηξω θα κανω παλι "Εξατμιση ΚΤΕΛ του 70" dive (θα δημιουργησω και distinctive specialty στην PADI) . Να προσθεσω οτι η μυρωδια και η γευση ηταν εντονα αισθητες στα πρωτα 5 λεπτα της βουτιας . μετα ή συνηθισα ή τελειωσε το λαδι (της φιαλης οχι το δικο μου  ) 
				__________________ | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Παράθεση: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

ουτε εγω πιστευω πως εχω λαδι . Δεν αγχωνομαι απλα θελω να αναπνεω καθαρο αερα . 
				__________________ | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
| 

Δεν τίθεται θέμα φίλε Μιχάλη.Εννοείται οτι ο αέρας που αναπνέουμε είναι το α και το ω.Δυστυχώς το βλέπω και στον ευατό μου οτι απο την υπερβολική εμπειρία καταργούμε ή δεν σκεπτόμαστε να κάνουμε κάποιους ελέγχους οι οποίοι είναι βασικοί για την υγεία μας και γενικότερα για την ασφάλεια μας.Εχουμε και υπερβολική εμπιστοσύνη στον προμηθευτή που δεν πάει με τίποτα το μυαλό οτι θα αμελήσει την συντήρηση ενός αεροσυμπιεστή.Και.................  ................. | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

Το θετικο και ευχαριστο ειναι οτι τα τελευταια χρονια ολο και περισσοτεροι παροχοι προσεχουν και συντηρουν τους συμπιεστες τους , με αποτελεσμα να εχουμε την πολυ καλη ποιοτητα αρεα ως δεδομενη (επιτελους) και τετοια περιστατικα ειναι σπανια και συνηθως διορθωνονται αμεσα . Το ιδιο μπορω να πω οτι ισχυει  και για τα σχολεια και την ποιοτητα εκπαιδευσης . 
				__________________ | 
|  | 
| 
 | 
 |