![]() |
|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Νεος Έλληνας Εκπαιδευτής των InnerSpace Explorers
Παντως εγω προσωπικα με τον εν λογο εκπαιδευτη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος (ειναι οι πιο επιεικης λεξεις που μπορω να βρω). Ειχα κλησει μεσω προσφορας για το open water και ενα ολοκληρο τμημα αφου τελειωσαμε τα θεωρητικα, μας ηρθε ειδοποιηση μετα απο 3 μηνες για να κανουμε την πρωτη μας βουτια. Μην τα πολυλογω διαλυθηκε το τμημα και απλα περιμενα να μπω σε ενα επομενο, πραγμα που δεν εγινε ποτε (υπομονη εκανα πρπ ενα χρονο...) Τεσπα ηταν πολλα τα στραβα και δεν προκειται να καθησω να γραψω ολοκληρη παραγραφο γι αυτο το θεμα. Απλα τραγικο
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε όλοι σας για να γράψετε τις γνώμες και τις απόψεις σας σε αυτό το πόστ. Οι απόψεις σας λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ όψιν και θα βοηθίσουν πολύ στην βελτίωση των υπηρεσιών. Αυτή άλωστε είναι και μια δυνατότητα που σας παρέχεται στον παρακάτω σύνδεσμο μαζί με μερικές ακόμα πρόσθετες πληροφορίες. http://www.seabreaze.gr/forum/index.php?board=53.0 Λοιπάμαι πολύ που δεν κατάφερα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Σε περίπτωση που υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να επανορθώσω θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Αν πάλι όχι, τότε εύχομαι να σταθείτε πιο τυχεροί στην επόμενη επιλογή σας. Καλές καταδύσεις σε όλους σας |
|
||||
|
||||
Εύγε Σπύρο για την ώριμη απάντηση, αν και θα έπειθε καλύτερα χωρίς προσθήκη συνδέσμου.
![]() |
![]() |
|
|