![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 5.7.2014 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοπ
Παράθεση:
Τα δωμάτια έχουν δεσμευτεί για το Σάββατο 05.06.2014, δεν γνωρίζω αν χρησιμοποιηθούν τις ημέρες πριν το Σάββατο. Προτείνω να δηλώσεις συμμετοχή, αν επιθυμείς να συμμετέχεις στην εκδήλωση και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να διευκρινίσουμε το θέμα συνολικά αφού έχουμε πρώτα πλήρη εικόνα συμμετοχών και προθέσεων. ![]() |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 5.7.2014 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς"-Δήμος Κέας-MΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοπ
Παράθεση:
συμμετοχή για 2 άτομα, επιθυμητές 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή, Σάββατο) Καταδύσεις μόνο ο ένας (και επιπλέον κατάδυση Σάββατο Κυριακή). Μην αργήσετε να μάθετε γιατί από λίγα τηλέφωνα που πήρα στη Τζια δεν υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια και αν δε βρω διαμονή δε θα μπορέσουμε να έρθουμε.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!
![]() Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί... Δυστυχως το προγραμμά μου τον τελευταίο καιρό δεν μου επιτρέπει να υποστηρίζω τις δραστηριότητες του Συλλόγου όσο θα ήθελα, ευχαριστώ όμως πολύ όλους εσάς που συνεχίζετε!
|