![]() |
|
|||||||
| Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Στολές Waterproof
Γνωρίζει κανείς αν έχει φέρει την Aquila ο Καρελιάς ?
|
||||
|
||||
|
Εχτές ήμουν τυχερός και όταν βρισκόμουν στο κατάστημα του Σπ. Καρτελιά παρέλαβαν το πρώτο δείγμα της Aquila και την επεξεργάστηκα λίγο.
![]() Το δείγμα της στολής ήρθε για την παρουσίαση που θα γίνει στην κοπή της πίτας του καταστήματος την Κυριακή το βράδυ. Η κανονική διάθεση της στολής θα αρχίσει τον Απρίλιο που αναμένονται τα πρώτα κομμάτια. Η τιμή της θα είναι περίπου 1200 ευρώ. ![]() Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι πολύ καλή. Η ποιότητα της άψογη και νομίζω ότι είναι μια από τις κορυφαίες. Άντε και πάλι σε έξοδα με βλέπω. ![]()
|
||||
|
||||
|
Απρίλιο ???
![]() ![]() !!!
|
||||
|
||||
|
Αυτη ειναι.....
![]()
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μολις ειδα κι εγω την....Aquila!
Ηταν ενα και μοναδικο κομματι ερχομενο απο Αμερικη (καθως οπως ειπε και ο Gkanel θα διατιθενται επισημα απο Απριλη)) για να παρουσιαστει αποκλειστικα για τους Fan της Waterproof στην κοπη πιτας του Σπυρου Καρτελια. Μια ομολογουμενως πολυ καλη προσπαθεια συναγωνισμου/ ανταγωνισμου των DUI, Otter.... Στην τιμη να υπολογισθουν ''περιπου'' αλλα 100 ευρω για το ισοθερμικο της ιδιας εταιριας.
“dive to express NOT to impress”....anonymous diver Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Normoxic Diver : 19-01-08 στις 12:20. |
![]() |
|
|