![]() |
|
Dive Computers: Συγκρίσεις και απορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Το Aladin μου παρέδωσε πνεύμα;
Παράθεση:
![]() Κολητήρι δεν βάζουμε πλέον μια που τα σύγχρονα τρανζίστορς μπορούν να καούν με την άνοδο θερμοκρασίας στην πλακέτα. Δυστυχώς αρκετές φορές δείχνουν να δουλεύουν όλα ρολόι Βέβαια πριν από 12 χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Είχαμε ένα κολλητήρι 15watt και λύναμε και δέναμε! Θα πρότεινα πάντως να πάρεις ένα καινούργιο! Το αξίζεις |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μετά από αυτή την παρέμβαση το τεστάρισα σε πίεση 5,2 bar (- 42m) σε διάφανο κύλινδρο συμπίεσης παρακολουθώντας όλες τις ενδείξεις, δηλαδή, βάθος, συγκρίνοντας το με πιστοποιημένο μανόμετρο ακρίβειας , χρόνος “0” με τον πίνακα Deco 2000 (Max Hahn-Bϋhlmann), καθώς και την στεγανοποίηση και όλα λειτουργούν άψογα. Σίγουρα μου αξίζει να πάρω ένα καινούργιο όπως λες, αλλά λες να έχω μετά προβλήματα με το καινούργιο ?? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
χρηστο καλημερα και καλη χρονια!
Προσωπικα θα ελεγα οτι δεν χρειαζεσαι καινουριο κομπιουτερ παρα μονο αν αρχισεις να βουτας nitrox. Ετσι κι αλλιως σε εχει συντροφευσει πιστα τοσα χρονια , γιατι να το αποσυρεις αδοξα? Θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε ποσα χρονια ακομα θα δουλευει σκυλισια!!!! H Uwatec εφτιαχνε εργαλεια!!!!! |
|
||||
|
||||
Με ειδοποίησαν σήμερα από το κατάστημα Ποζίδη, ότι ήλθε το Aladin μου.
Ο τελικός απολογισμός είναι 13 ημέρες, 55 €.
|
||||
|
||||
αντε καλοβουτηχτο!
|
![]() |
|
|