![]() |
|
Δελτία τύπου για ...'στεγνές' επαφές που μας φέρνουν πιο κοντά και μεγαλώνουν την καταδυτική κοινότητα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ο MARK ELLYATΤ στην Αθήνα
Λοιπον ερχεται ο μαρκ στην αθηνα αλλα σας παρακαλω μην ανακινειτε το θεμα dir δεν θα το αντεξω παλι....δεν θα αντεξω να παλεψω παλι με τους ιλουμινατι της καταδυσης
πλιζζζζζ |
|
||||
|
||||
Ποιοι απο εμάς θέλουν να πάνε;; Να κανονίσουμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε αυτά που είπε μετά φαγητού ή/και ποτού..
![]() Τι λέτε;
|
||||
|
||||
Τελικά πήγε κανένας;
|
||||
|
||||
Εγώ δυστηχώς έφυγα 8:30 το βράδυ απο το γραφείο και δεν τα κατάφερα
|
|||
|
|||
Εγώ κατάφερα και πρόλαβα. Πάντως δεν είχε τον κόσμο που φανταζόμουν. Είμαστε γύρω στα 15 - 20 άτομα.
Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Φιλικός, με διάθεση να μιλήσει για όλων των ειδών τις εμπειρίες του - συμπεριλαμβανομένων των αμέτρητων φορών που έχει πάθει νόσο ... Από τις κουβέντες του απεκόμισα τα εξής :
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Δεν αναφέρουν τέτοια πράγματα εδώ μέσα. Θέλεις να έχουμε λιποθυμίες από τους "μαυροφορεμένους-με-μπουκάλες-δίχως-μπότες" DIR δύτες; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ανέφερε σχετικά με το Dive Software που έχει και τις διαφορές του με τα άλλα ;
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Βασίζεται στους πίνακες του Γαλλικού Ναυτικού Δεν δίνει πολλά deep stops Περισσότερη σημασία από τον ίδιο τον αλγόριθμο έχουν οι τιμές που βάζει στις διάφορες παραμέτρους. Αυτό είναι το "μυστικό" που πληρώνουμε. Σαν γενικό σχόλιο, είπε να φιλτράρουμε ότι βρίσκουμε στο Intenet και να μην εμπιστευόμαστε δωρεάν λογισμικά.
|