Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Οτιδήποτε άλλο...
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα)

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-02-08, 14:06
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Βιβλιοπαρουσιάσεις

Παράθεση:
Η φάση που ο ήρωας, διασχίζει μια απόσταση στη θάλασσα, ανάμεσα σ'ένα κοπάδι άγριους, λυσσασμένους, πειναλέους καρχαρίες (της ράτσας ''θα σε κάνω αλοιφή για κάλλους''), και είναι άνετος, cool, υπεράνω, διότι ο τυπάκος έχει κάνει πάνω του ''τσισάκια'' (...επίτηδες και καλά, εγώ λέω από τον φόβο του), και οι καρχαρίες δεν τον πλησιάζουν γιατί όπως στα σκυλιά, η οσμή των... ''τσισακίων'', οριοθετούσε τον χώρο του!!!!

Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που βούτηξα άνετα στην Ερυθρά...
Emmy , λυπαμαι που θα σε απογοητευσω , αλλα αυτο λειτουργει αντιθετα στο θεμα καρχαριες (δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο για ολα τα ειδη ) .
Η πληροφορηση μου , για να ειμαι ειλικρινης , ερχεται απο ντοκυμαντερ με επιθεσεις λευκων σε ανθρωπους και συγκεκριμενα σε σερφερς . Καποιος δεχτηκε επιθεση (μπουκια και συγχωριο που λεμε ) επειδη εκανε τα..... τσισακια του 3-4 φορες στην φορμα του και επειδη , ελεγαν αυτοι , τα ουρα περιεχουν αιμα και αυτος ειχε κουραστει και κινουνταν λιγακι σπασμωδικα (λιγακι με τα δικα μας δεδομενα) , ο Μεγαλος ερεθιστηκε διοτι πιστεψε πως ειναι ενα πληγωμενο , αρα και αδυναμο ζωο κοντα του και επετεθη . Ελπιζω να μην σε αποτρεψει αυτο απο το να ξανακανεις ομορφα ταξειδια και η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πραγματικα δεν υπαρχει ιδιαιτερος κινδυνος στις συναντησεις με τετοια ζωα , παντα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες (ψυχραιμια , διακριτικοτης , αποσταση , σεβασμος , οχι αγγιγματα - οχι πολλα φιλια στο στομα !!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ'Ι'ΣΜΑ ) .
Τα τελευταια χρονια , επιδιωκω να πηγαινω σε μερη στο εξωτερικο , οπου ξερω οτι θα συναντησω τετοια ζωα , οχι απο μαγκια ουτε απο τρελλα , ουτε απο διαθεση να πεθανω , αλλα για να θαυμασω αυτα τα πλασματα και να κανω την επαφη μαζι τους , οπως εγω την καταλαβαινω .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 18-02-08 στις 14:55. Αιτία: διόρθωση quote
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:25.