Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Άλλα Θέματα > Μικρές Αγγελίες
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Πείτε μας τι έχετε για πούλημα, ανταλλαγή ή αν ψάχνετε κάτι (! Για τη δημοσίευση αγγελίας θα πρέπει να έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή σας !)

Κλειστό Θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 10-07-08, 20:56
Το avatar του χρήστη Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ is offline
Ανακοινώσεις Δ.Σ. του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 05-04-2007
Μηνύματα: 992
Exclamation Όροι Χρήσης Μικρών Αγγελιών - Ενημερωθείτε πριν δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Πριν δημοσιεύσετε οποιαδήποτε μήνυμα ή νέα αγγελία αγοραπωλησίας στην περιοχή μικρών αγγελιών της κοινότητας scubadive.gr,
σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης:

(1) Οι αγγελίες πώλησης/ζήτησης στο scubadive.gr δημοσιεύονται δωρεάν. Σκοπός τους είναι η διευκόλυνση των μελών της κοινότητας να πουλήσουν εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιούν πια ή να αναζητήσουν/ανταλλάξουν εξοπλισμό με άλλα μέλη.

(2) Η δημοσίευση αγγελιών επιτρέπεται μόνο για είδη που σχετίζονται με την αυτόνομη κατάδυση

(3) Σε αγγελίες ζήτησης η εκδήλωση προσφορών θα πρέπει να γίνεται με αποστολή Προσωπικού Μηνύματος (ΠΜ) στον ενδιαφερόμενο και όχι δημόσια.

(4) Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελιών από καταστήματα, καθώς και για εμπορικούς-διαφημιστικούς σκοπούς.
Χρήστες που παρουσιάζουν ελάχιστη ή καθόλου συμμετοχή στις συζητήσεις του forum και το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος των μηνυμάτων τους αφορά αγοραπωλησίες προϊόντων, κατ' αρχήν θα προειδοποιούνται και αν δεν συμορφωθούν θα διαγράφονται. Νέοι χρήστες του forum, οι οποίοι δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους του Σ.Ε.Α. "Τηθύς", θα πρέπει να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα σε άλλα θέματα του forum και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή τους, πριν τους επιτραπεί να δημοσιεύσουν αγγελία.

(5) Οι αγγελίες πρέπει να είναι κατά το δυνατόν πλήρεις, δηλαδή να περιλαμβάνουν προτεινόμενη τιμή και σαφή περιγραφή του προϊόντος (ακριβές μοντέλο/τύπο, ημερομηνία αγοράς, κατάσταση, τυχόν υπόλοιπο εγγύησης κλπ).

(6) Για την προφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών τηλεφωνίας, αλλά και για την προφύλαξη των ίδιων των μελών του forum απαγορεύεται να αναγράφονται τηλεφωνικοί αριθμοί στις αγγελίες. Μπορείτε πάντα να στείλετε το τηλέφωνό σας σε κάποιο πιθανό αγοραστή με προσωπικό μήνυμα. Είναι στην κρίση των διαχειριστών/συντονιστών να διαγράφουν χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε τηλέφωνα δημοσιοποιούνται.

(7) Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών που περιέχουν μόνο σύνδεσμο προς άλλους ιστότοπους. Επιτρέπεται η αναφορά συνδέσμων μόνο αν δίνουν πρόσθετες πληροφορίες ως προς το κείμενο της αγγελίας.

(8) Επιτρέπεται η επισύναψη φωτογραφιών και προτείνεται να αναρτώνται πραγματικές φωτογραφίες του προς πώληση προϊόντος και όχι διαφημιστικές φωτογραφίες τρίτων sites.

(9) Οι δημοσιευόμενες αγγελίες πρέπει να θεωρούνται ότι είναι «μόνο προς ανάγνωση» και όχι προς σχολιασμό ή σύγκριση προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα:
  • Επιτρέπονται διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον πωλητή (π.χ. για τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργική κατάσταση του προϊόντος).
  • Απαγορεύεται ο σχολιασμός του προς πώληση αντικειμένου (π.χ. «αυτός ο ρυθμιστής δεν αξίζει, πάρτε άλλο μοντέλο») όσο και της τιμής του (π.χ. «με τόσα που το πουλάς, αγοράζω καινούργια»).
  • Απαγορεύεται η αντιπαραβολή με ανταγωνιστικές αγγελίες/προτάσεις (π.χ. «πουλάω τον ίδιο εξοπλισμό φθηνότερα»).
(10) Οι χρήστες καλό θα ήταν να συμβουλεύονται τις ειδικές συζητήσεις του site για καταστήματα και τιμές στην ελληνική και τη διεθνή αγορά πριν προβούν στην αγορά κάποιου προϊόντος ή πριν καθορίσουν τιμή πώλησης για τον εξοπλισμό τους.

(11) Απαγορεύεται το bumping, δηλαδή ο δημιουργός της αγγελίας να δημοσιεύει νέα μηνύματα κάτω από το αρχικό του μήνυμα, με μοναδικό σκοπό να έρθει η αγγελία του ψηλά στη λίστα μηνυμάτων. Διορθώσεις στο κείμενο της αγγελίας, πρέπει να γίνονται με "Επεξεργασία" στο αρχικό μήνυμα. Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται το bumping αν χρησιμοποιείται για ανακοίνωση ευνοϊκότερης τιμής, ή προσφορά πρόσθετων αξεσουάρ στην ίδια τιμή.

(12) Όταν η πώληση ή αγορά ενός προϊόντος ολοκληρώνεται, ο χρήστης που δημοσίευσε την αγγελία, οφείλει να ενημερώσει το αντίστοιχο θέμα.

(13) Οι διαχειριστές/συντονιστές του scubadive.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή/και διαγραφής μέρους ή/και ολόκληρων μηνυμάτων που δεν είναι σύμφωνα με τους παραπάνω κανονισμούς, κατά την αποκλειστική τους κρίση και χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
10/7/2008
__________________
Scuba Club Tethys

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 02-10-11 στις 11:11.
  #2  
Παλιά 02-10-11, 19:19
Το avatar του χρήστη Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ
Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ is offline
Ανακοινώσεις Δ.Σ. του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 05-04-2007
Μηνύματα: 992
Απάντηση: Όροι Χρήσης Μικρών Αγγελιών - Ενημερωθείτε πριν δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι στην παράγραφο (4) του προηγούμενου post "ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ" προστέθηκε μία επιπλέον πρόταση, στην οποία περιγράφονται οι προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος χρήστης να δημοσιεύσει μικρή αγγελία στο forum.

Την επαναλαμβάνουμε και εδώ:

"
...
(4) ... Νέοι χρήστες του forum, οι οποίοι δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους του Σ.Ε.Α. "Τηθύς", θα πρέπει να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα σε άλλα θέματα του forum και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή τους, πριν τους επιτραπεί να δημοσιεύσουν αγγελία.
...
"

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. "Τηθύς"

__________________
Scuba Club Tethys
Κλειστό Θέμα


Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:13.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.