Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Σχετικά με την Αυτόνομη Κατάδυση > Εκπαίδευση, Προβληματισμοί και Εμπειρίες
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-07-10, 20:26
Το avatar του χρήστη Deep Rhodos
Deep Rhodos Deep Rhodos is offline

Περιοχή: Rodos
Απάντηση: Σχεση Καταδυτικού κέντρου-ενοικιαστή εξοπλισμού

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ δυσκολο το ερωτημα - διλημμα που θετεις . Εχει τυχει , πολυς κοσμος να θυμωσει λογω του οτι δεν νοικιαζεται εξοπλισμος . Θεωρω οτι ο παροχος δεν ειναι μαντης για να ξεχωρισει τον ψαρομπουκαλο , τον παπαρα που θα σηκωσει κατι αλλο που δεν πρεπει απο τον βυθο , που , ο,τι σχολειο και να εχιε κανει (OW , AOW) παιρνει και την γκομενα στην οποια θελει να δειξει ποσο καλυτερος των αλλων ειναι και την παει αδιαβαστη , υποκρινομενος τον εκπαιδευτη κλπ κλπ . Αυτο που ειδα με τα ματια μου , ειναι να κατηγορειται ο παροχος απο το Λιμεναρχειο για την μλκια που εκανε αυτος που νοικιασε εξοπλισμο . Κατ'αρχην εγω , ειτε εχω ειτε δεν εχω δικαιωμα , θα κρατουσα την ταυτοτητα του ενοικιαστη , ενημερωνοντας αμεσα και το Λιμεναρχειο , για να τον πιεσουν να αναφερει που θα βουτηξει (η ερωτηση" για ποιον λογο θα βουτηξετε ειναι μαλλον αστεια) . Θα επαιρνα λεφτα για εγγυηση ικανα να μου καλυψουν πιθανες ζημιες και θα ζητουσα ο,τι κατεβαινε στο κεφαλι μου εκεινην την στιγμη (φυσικα για να επιστραφουν ατοφια σε περιπτωση που επιστρεφεται εξοπλισμος στην κατασταση που τον εδωσα - οποια και να ειναι αυτη ) . Επισης στην περιπτωση που γινει παρανομια , θα ημουν ο πρωτος που τον λιθον θα εβαλλα , (ειτε ως αναμαρτητος , ειτε ως αμαρτωλος ) .
Κατι αλλο . Η αυτονομη καταδυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ . Χρησιμοποιειται ο ορος αθλημα για να εξυπηρετηθουν συμφεροντα (δικαιως ή αδικως , να ανοιγουν "μαγαζια" χωρις τις απαιτουμενες αδειες , δεν ειναι απαραιτητα παντοτε κακο αυτο) . Αθλημα ειναι , οπως εχω ξαναπει , το μπατμινγκτον και οχι η αυτονομη . Η ελευθερη και οχι η αυτονομη και παει λεγοντας . Μην πειθεστε οτι ειναι αθλημα , που να χτυπαμε τις ζωνες μας στον τοιχο αθλημα δεν ειναι και δεν θα γινει ποτε . Ειναι ενασχοληση , hobby , πασατεμπο και αλλα , που απλα θελει εκπαιδευση και προαπαιτει μια ανεκτη φυσικη κατασταση . Ουτε το χαμαλικι του εξοπλισμου ειναι αθλημα . Μην πειθεσθε ...
Εχεις δίκιο
Η αυτόνομη δέν είναι άθλημα. Δέν έχει τα στοιχεία του αθλήματος (ανταγονισμό, επιδόσεις κλπ). Είναι ενασχόληση, όπως η πεζοπορεία, ορειβασία κλπ.
Οσων αφορά το τί γίνεται με τον εξοπλισμό...άσε καλύτερα μή σου πώ τι έχουνες δει τα δικά μου μάτια....άσε καλύτερα.

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:05.