![]()  | 

| 	

|||||||
| Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... | 
| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Παράθεση: 

Και πάλι Γιώργο κάνεις λάθος, αλλά δεν θα μπω στον κόπο να το αποδείξω. Όπως βλέπεις ότι έχω πει μέχρι τώρα το έχω αποδείξει. Επομένως στο θέμα που λες για τον τύπο με τα πράγματα του Όρια, το μόνο που γνωρίζω είναι όνομα και μάλιστα όχι ένα αλλά πολλά. Σε αυτά τα ονόματα Γιώργο δεν έχω στοιχεία για να το αποδείξω, αλλά προφανώς όπως είπα έχεις εσύ στοιχεία για να βγαίνεις έτσι λάβρος. Φαντάζομαι λοιπόν αφού ο δικός μου τρόπος είναι κατάπτυστος θα τα δώσεις σε κάποιον φορέα για να τα ερευνήσει. Γιατί είναι καιρός επιτέλους να βγουν στη φόρα οι “ερευνητές”, “ανελκυστές” “δωρητές” “συλλέκτες” και να μάθουμε το Who is who του καθενός. Και επειδή νομίζεις ότι βάλω εναντίων του Συλλόγου θα σου πω κάτι που στο έχω πει και αρκετές φορές τηλεφωνικά, - και μάλιστα με εκπλήσσει το γεγονός του ότι όταν σου το είπα συμφώνησες, τώρα τα γυρνάς (Ίσως γιατί τότε πήγαινε για άλλους) . Το πρόβλημα δεν είναι δικό μου. Το πρόβλημα είναι αυτών που σηκώνουν, δωρίζουν, συλλέγουν και όλα τα υπόλοιπα. Και όσο το κρύβουμε είτε κάτω από το χαλάκι της παρέας, του Συλλόγου και οποιοδήποτε Συλλόγου γινόμαστε όλοι συμμέτοχοι. Και πάντα θα τα βάζουμε με το κράτος που δωρίζει, αλλά όταν το κάνει κάποιος άλλος Γιώργο, τότε κάνουμε την πάπια. Και το να μιλάμε για δεοντολογίες και συμπεριφορές για την προστασία των ναυαγίων Γιώργο ενώ η φωλίτσα μας θέλει καθάρισμα είναι τουλάχιστον υποκριτικό. Νομίζω πάντως πως το θέμα έχει κουράσει, και όλοι έχουμε κριθεί και επειδή γυρνάει σε προσωπικό το οποίο ίσως να μην ενδιαφέρει κάποιους, έχω την αίσθηση πως ο Σύλλογος αλλά και η Διαχειριστική ομάδα θα το χειριστεί όπως πρέπει.  | 

| 

|