Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Θαλάσσιο Περιβάλλον > Γίνε Οικο-ρεπόρτερ
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-04-09, 23:45
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

και πανω που καταλαβα οτι ειμαι αξιολυπητος....

αρχισα να ξαναμπερδευομαι....

μην εχω και εγω κανενα μεντιστεν στο υπογειο?

μην ειμαι ελεφαντας?

μην ειναι ο Νανοπουλος μεντιουμ με κληρονομικο χαρισμα?

μην ειναι ο Καστοριαδης ριαλιτζης?

κ ο Πλατωνας φροντιστηριο?

Ειναι αυτη η χωρα η πηγη της δημοκρατιας ή της αφασιας?

Μην ειναι ο Πεσκαδορ η δελαπορτα που μας κανει πλακα?

Εχω μπερδευτει πολυ....

Παλιά 04-04-09, 23:55
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

σορυ γκαϊζ...τωρα το ειδα....

http://to-adifago-kitos.com/ +1

Παλιά 04-04-09, 23:55
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Το forum του τηθυς πλουτισε με φιλους του υποβρυχιου ψαρεματος που σπευδουν να ενισχυσουν τον αγωνα κατα της αμφισβητησης καποιων πρακτικων καποιων μελων.
Ο ζηλος των νεων μελων ειναι ξεχωριστος (φερνει τους οικοδεσποτες σε αμηχανια).

Αλλος εκπονει γλαφυρες συγκινητικες διηγησεις (μπεδρευοντας το ενστικτο αυτοσυντηρησης με το φονο για να του κατσει)
Αλλος επισυναπτει οτι καλυτερο οπτικο υλικο απνοιας αφου λενε μια εικονα χιλιες λεξεις (παραθετοντας και την κορμαρα του).
Αλλος παραθετει το καπνισμα σαν κοινο επιχειρημα (απνειστης καπνιστης)
Αλλος επιτιθεται σε ομαδα της ιδιας του της κοινοτητας (ψαραδων) επειδη χρησιμοποιει φιαλες.
Αλλος αποκαλει τους συνομιλητες αξιολυπητους (αν και δεν το αποδεικνυει στη πραξη οτι τους λυπαται για να τους αφησει ησυχους)
Οι περισοτεροι χρησιμοποιουν σαν επιχειρηματα παιδικα ρητορικα τρυκ λογικης που και βουλευτες θα δισταζαν να χρησιμοποιησουν.
Αλλος εφυολογει για να θολωσει τα τρυκ των υπολοιπων.

Το καημενο το υποβρυχιο ψαρεμα , οταν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.

Δεν πειραζει ομως για την ηττα! Ο μεγαλος κερδισμενος ειναι και παλι το

.....

.....

.....

ποδοσφαιρο
Παλιά 05-04-09, 07:48
pescador pescador is offline
Banned

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

μην εχω και εγω κανενα μεντιστεν στο υπογειο?
Δεν ξέρω έχεις;

Για φανατικό φυσιολάτρη ενημερωμένο σε βρίσκω πάντως για το τι είναι το medisten .

Fivo μια απλή αναζήτηση δείχνει ότι εσύ έχεις κάνει 8 δημοσιεύσεις στο θέμα ενώ εμένα είναι η 3ή μου....παρόλα αυτά εγώ είμαι το αδηφάγο.....ρε τι γίνεται όταν οι άνθρωποι έρχονται φάτσα με την (πικρή) αλήθεια).

Σόρρυ παιδιά

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pescador : 05-04-09 στις 08:19.
Παλιά 05-04-09, 12:44
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα

pescador, μπράβο, πολύ αστεία όλα αυτά... γελάσαμε the shit out of us. Μπα σε καλό μας

Τώρα, έχεις κάτι να μας πεις;
Γιατί αν όχι, προτείνω να πάρεις το όνομά μου -και όσων άλλων αυτόνομων τα ονόματα έχουν ήδη δημοσιευτεί σε αυτό το θέμα- και να πας να μας τραβήξεις μια μήνυση στο λιμεναρχείο.
Αν αποδειχτεί ότι έχεις άδικο βέβαια δε θα σε πειράξει που θα σου τραβήξουμε κι εμείς μία για συκοφαντία υποθέτω.... Παιχνίδι να γίνεται, ξέρεις εσύ.

Ελπίζω πάντως να έχεις να μας δείξεις κάτι καλύτερο από εσένα από αυτό που μας έχεις δείξει ως τώρα. Όχι τίποτα άλλο, μας στερείς και τη χαρά του να σε καλωσορίσουμε....

(Άσχετο: Μόλις έμαθα ότι στα τουρκικά το Αμάν σημαίνει ΕΛΕΟΣ!)
Παλιά 05-04-09, 13:48
Banned

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων

Τώρα, έχεις κάτι να μας πεις;
Ναι έχω.

Το είπα από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ μακρυά οι αυτόνομοι από το να κάνουν παρατηρήσεις σχετικά με αλιεία.

Οι αυτόνομοι έχετε ρημάξει τις θάλασσες....και όλοι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει φάλακον, σπέκτρουμ και τα σχετικά. και μην ακούσω για σπηλαιοκατάδυση γιατί ούτε το ΙΓΜΕ δεν έχει τόσους Σπηλαιοδύτες εγεγραμένους.

Ο Φίλος μου ο γκάλον είναι πρώην ναργιλές (αυτός το είπε όχι εγώ) και όσοι γυρίζουν τις θάλασσες τα χρόνια που τις γυρίζω εγώ ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση ως μετανοών να μιλάει για τη ζημιά του ψαροντούφεκου γιατί τους ροφούς που ίσως πιάσω εγώ σε μια ζωή τους σηκώνουν σε μια βδομάδα, όλους μαζί από το ίδιο μέρος. Εκτός αυτού βέβαια νουθεσίες εκ Γερμανίας για τη Νομοθεσία στη Χώρα μου εγώ δεν δέχομαι. Πόσο μάλλον από ΄΄οστρακοαλιείς΄΄... Άσε ρε φίλε τώρα !

Μπορείτε βέβαια να με διαγράψετε (αν και δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα λειτουργίας) γιατί έτσι απλά σας την σπάει η ωμή αλήθεια. Ωστόσο έχετε πολύ δρόμο ακόμα σαν ΄΄είδος΄΄ μέχρι να την πείτε σε άλλους. Ίσως πάλι να είναι σπαστικό που ένας ΄΄νέος΄΄ τα λέει αυτά. Σε αυτή τη περίπτωση παρακαλώ πείτε μου πόσες δημοσιεύσεις πρέπει να κάνω μέχρι να μπορέσω να μιλήσω .

Και όσο για την μήνυση στο λιμεναρχείο, το ξέρεις ότι δεν γίνεται. Το πολύ πολύ να κάνεις μια καταγελία (που έχω κάνει πάνω από μια φορά) και να περιμένεις μπας και έρθουν. Αλλά επειδή οι αυτόνομοι είστε πολυ οργανωμένοι και είναι και αυτοί (οι λιμενικοί) στο κόλπο, περιμένουν να γράψουν κανά φουκαρά ημερήσιο ελεύθερο γιατί δεν είχε δεύτερη άγκυρα. Εσύ πήγες στο λιμεναρχείο όταν είδες τις φωτό του Βουλγαράκη και του γιου του; Ή μήπως δε τις είδατε ούτε αυτές;

Τέλος, έτσι από περιέργεια. Από που ψωνίζετε εξοπλισμό; Για ρίξτε μια ματιά για σέρβις αεροβόλων εκεί. Μα ποιος τα πάει ρε παιδί όλα αυτά τα αεροβόλα (τα μεντιστεν ντε που τα ξέρετε μια χαρά) για σέρβις; Εμείς οι ελεύθεροι ημερήσιοι έχουμε κατά 90% λάστιχα.....εσείς τα πάτε.

Ξανά σόρρυ που χαλάω τη σούπα του eco-profile που πουλάτε αλλά η αλήθεια είναι αυτή.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pescador : 05-04-09 στις 14:18.
Παλιά 05-04-09, 14:17
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!

Εγώ πάλι πιστεύω πως έχεις ενοχές και τα χρεώνεις όλα στους άλλους για να κρυφτείς από τον εγωισμό σου.
Οι ψαρομπούκαλοι είναι και δικοί σας συνάδελφοι.
Από την Γερμανία λες δεν δέχεσαι νουθεσίες για την νομοθεσία της χώρας σου (και δική μας). Από που δέχεσαι θα μας πεις?

Για το τι κάνει ο κάθε μαγαζάτορας δεν έχει λόγο να δώσει λόγο σε κανέναν. Οι νόμοι του επιτρέπουν να πουλάει όπλα και μπουκάλες μαζί. Όσοι από το καταναλωτικό κοινό καταλαβαίνουν πράττουν αναλόγως.

Επιπλέον μπορεί όλοι οι έμπειρη ψαροντουφεκάδες να χρησιμοποιούν λάστιχα άλλα όλοι οι πιτσιρικαρία παίρνει αεροβόλα γιατί τα θεωρεί πιο εύχρηστα.

Παρατηρήσεις σχετικά με την αλιεία θα σου κάνουμε διότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στα νερά της χώρας μας και γενική αδιαφορία για αυτό. Και ας είμαστε μόνο μια χούφτα γραφικοί, εμάς το πρόβλημα μας νοιάζει. Άσε που σχεδόν όλοι οι ψαροντουφεκάδες που γνωρίζω έχουν διάθεση να περιοριστούν τα δικαιώματα σας για να ζωντανεύουν οι θάλασσες. Το κράτος σας έχει χαριστεί αφάνταστα. Δες τι πληρώνεις για κυνηγετική άδεια (και με τι περιορισμούς) και τη πληρώνεις για άδεια αλιείας. Και τα 10ευρώπουλα το χρόνο ψαρεύεις σε όλη την επικράτεια!!!!!!! (και μην μου πεις για αναθεωρήσεις και μ........ διότι εσύ μας είπες για τους ανύπαρκτους ελέγχους).

Τώρα για ναυτοσύνη και τα λοιπά που λες, «ο καλός ο καπετάνιος.........».

Το τι σούπα θα τρώω είναι καθαρά προσωπική υπόθεση (και τα βαφτίσια της κάνε τα εσύ). Αυτό που με νοιάζει είναι η σούπα μου να μην είναι από ψάρια που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Έκτωρ : 05-04-09 στις 14:56.
Παλιά 05-04-09, 14:55
Banned

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων

Οι ψαρομπούκαλοι είναι και δικοί σας συνάδελφοι.
χχαχαχαχαχαχ καλό Έκτωρα ..... καλό

Παράθεση:

Για το τι κάνει ο κάθε μαγαζάτορας δεν έχει λόγο να δώσει λόγο σε κανέναν. Οι νόμοι του επιτρέπουν να πουλάει όπλα και μπουκάλες μαζί. Όσοι από το καταναλωτικό κοινό καταλαβαίνουν πράττουν αναλόγως.
Σωστό τώρα σε βολεύει η νομιμότητα. Αλλά αυτό δείχνει τη νοτροπία των μπουκαλαίων. Αφού οι μπουκαλαίοι ψωνίζετε αεροβόλα (όλοι όσοι ξέρω) ...υπάρχουν ... εκεί δίπλα στα προβόλια και τους ρυθμιστές.

Παράθεση:
Παρατηρήσεις σχετικά με την αλιεία θα σου κάνουμε διότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στα νερά της χώρας μας και γενική αδιαφορία για αυτό.
H Νομοθεσία που ορίζει τα μεγέθη είναι Ευρωπαική οπότε άστην αυτή την ιστορία με τα νερά της χώρας μας. Άλλωστε που το ξέρεις εσύ ότι υπάρχει πρόβλημα; βούταγες και παλιότερα; Αφού απαγορευόταν..... Ή μήπως αναφέρεσαι στις περιοχές που επιτρεπόνταν που δεν πάταγε ψαροντουφεκάς. κι αν βούταγες τι έκανες Έκτορα; ... Δεν ξέρω ρωτάω...εσύ λες.

Και εφόσον εγώ Έκτωρα μου είμαι Νόμιμος δεν μπορείς εσύ που το συνάφι σου άδειασε τις θάλασσες να κάνεις παρατηρήσεις σε εμένα ....Μάζεψε πρώτα το σπίτι σου αν μπορέσεις (τι να μαζέψεις ρε συ Έκτορα.... ) και μετά έλα και στο δικο μου.
Παλιά 05-04-09, 15:30
Banned

Παράθεση:

Το τι σούπα θα τρώω είναι καθαρά προσωπική υπόθεση (και τα βαφτίσια της κάνε τα εσύ). Αυτό που με νοιάζει είναι η σούπα μου να μην είναι από ψάρια που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Γεια σου πάλι ρε Έκτωρα το έβαλες μετά αυτό και δεν το είδα. Συμφωνώ μαζί σου ρε Έκτορα (αν υποθέσουμε ότι δεν ψαρεύεις και απλά πουλάς όλους τους ροφούς όπως κάνουν οι περισσότεροι μπουκαλαίοι).

Αλλά αν θες όντως να μιλήσεις για ροφούς (στον οποίο υποψιάζομαι ότι αναφέρεσαι να μιλήσεις στο συνάφι σου τους μπουκαλαίους και τους ναργιλέδες (δες παραπάνω) που ευθύνονται για τη συντριπτική πλειοψηφία των ροφών που βγαίνουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα αεροβόλα που λέω πιο πάνω έχουν χντρό κοντό σκοινί για να μανατζάρετε σβέλτα το
ροφό μη βραχώσει και τελειώνει και ο αέρας.

Τι ; που τα ξέρω ;

Αφού είπαμε είστε τόσο κονεξαρισμένοι και τόσο πολλοί που τα λέτε χύμα. Όχι;...καλά οκ

Μαρία ωραία η αυτοβιογραφία δεν λέω. και συγκινιτική.

Αλλά δεν βλέπω να μιλάς πουθενά για την ταμπακιέρα. Και η ταμπακιέρα ακούει στο πόσοι ροφοί και πόσες συναγρίδες σε ποσοστό % έχουν πιαστεί από εσάς (με μπουκάλα ή ναργιλέ) και πόσα από εμάς.

90-10;

80-20 ; Μπα με τίποτα....μας ρίξατε και μας ρίχνετε χειρότερα στα αυτιά.

Και αυτό το τιμωρέ άστο. δεν είναι το στυλ μου και δεν στο πούλησα πουθενά.
Παλιά 05-04-09, 15:38
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα

όντως δεν έχεις τίποτα άλλο να μας πεις pescador τιμωρέ.

Είσαι τόσο λίγος.

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:57.