![]() |
|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Οι Καλύτεροι (;;) Ρυθμιστές Αναπνοής
Παράθεση:
Το ερώτημα λοιπόν για τον υποψήφιο αγοραστή είναι... μπορώ να εμπιστευτώ κάποιο τεστ;;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Υπάρχει όμως το άλλα.. που συζητήσαμε. Άρα για μένα ο κάθε υποψήφιος αγοραστής πρέπει πρώτα να μάθει πάρα πολύ καλά τι είναι αυτά τα test, να μάθει να τα διαβάζει, να θωρακιστεί με γνώση από τα διαφημιστικά σλόγκαν... και μετά ας τα εμπιστευτεί. Δίνουν εξαιρετικές πληροφορίες! |
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω εάν κάποιος μπορεί να το γνωρίζει ή να υποθέσει την απάντηση σε αυτό:
Στο Τεστ που αναφερόμαστε, ο Mares έχει έργο αναπνοής 0,87 J/L στα 50μ και 2,16 J/L στα 75μ ... διαφορά 1,29 J/L .. η μεγαλύτερη ανάμεσα σε όλους τους ρυθμιστές... που μπορεί να οφείλετε αυτό;; Τι συμπαίρασμα μπορούμε να βγάλουμε; Αναρωτιέμαι εάν οι κατασκευαστές μπορούν να "ρυθμίσουν" τους ρυθμιστές να δίνουν στα βάθη που θέλουν ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ένα test είναι ένα test ![]() Όμως μάλλον κάποιοι ρυθμιστές θα γονατίσουν αν τους σπρώξεις στα όριά τους. Τα όρια αυτά σπάνια τα φτάνουμε σε τυπική κατάδυση... Η έννοια του capacity, της εφεδρείας, ή της μέγιστης δυνατότητας ροής παίζει στην απάντηση του ερωτήματός ...νομίζω. Πάντως γιανα πώ και μια κακία δεν ξέρω και κάνενα δύτη που ασχολείτε με τεχνικές καταδύσεις και καταφεύγει στη μάρκα που αναφέρεις στην ερώτησή σου. η κάνω λάθος και πάλι???? ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Νομίζω ότι ο Mark Ellyat βουτάει με Mares μιας και είναι σπόνσοράς του... αλλά δεν βάζω το χέρι και στην φωτιά γι΄αυτό ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() Το WOB κάτω του 3.0 j/L είναι το κριτήριο της ΕΕ (50μέτρα, 62,5 Λ/λεπτό κλπ κλπ). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τελικά δεν μπορώ να πω ότι ο Poseidon ήταν καλύτερος από τους Mares. Οι καταδύσεις μου είναι με αέρα (max +60m). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
![]() |
|
|